Hogyan, mi modon lehet az alazatot gyakorloni, fejleszteni, altala egy magasabb szintre emelkedni!? Probaljuk meg lehetoleg nem a vallas felol megkozeliteni!
Onkentes munka,add oda ertekeid a szegenyeknek,szerenyen oltozkodj,adj a hajlektalanoknak es meg sok mas!
(En megtettem).
Először is.
1. Ne akard az "alázatot" valaminek az elérésére alkalmazni. Ha eszközt csinálsz belőle, akkor azzal ölni lehet.
2. Ne gondold, hogy az alázatot mindig alkalmazni kell. Az maga az "öngyilkosság".
3. Ne gondold, hogy az alázatosságnak célja van. (magasabb szintre emelkedés) Az alázatosságnak eredménye van. Nálad. Vagy jó érzéssel tölt el, vagy megvetéssel.
4. Nem jár mindenkinek.
Azt gondolom ennyi.
Adakozas!
Nem azert adok, hogy nekem jo-jobb legyen, hanem azert, hogy a nelkulozonek kevesbe legyen rossz. Meglatasom szerint ez hatalmas differencia.
"Adakozas!
Nem azert adok, hogy nekem jo-jobb legyen,"
Nem is írt ilyet senki...
"hanem azert, hogy a nelkulozonek kevesbe legyen rossz."
"kevésbé legyen rossz" Valóban így lessz ?
" Meglatasom szerint ez hatalmas differencia."
Szerintem is...csak nem úg,y ahogy te látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!