Mit csináljak ezzel a fiúval? Nagyon félek!
Szervusztok!
Van egy spanyol fiú, akitől nyelvórákat vettem online, s a könnyebb kommunikáció miatt (időpont egyeztetése, stb.) Facebookon, illetve Whatsappon is felvettük a kapcsolatot.
Most folyamatosan, pofátlanul nyomul, hiába utasítom el, és sosem biztattam - most attól félek, úgy járok vele, mint egy volt barátommal, aki több profilról is zaklatott, miután letiltottam, és folyamatosan félelemben éltem.
Mit csináljak? Kérlek benneteket, adjatok tanácsot!
Nem könnyíti meg a helyzetem, hogy amúgy is elég sokat parázok mostanában, lévén, hogy hamarosan jön az egy éven belüli harmadik komoly műtétem...
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Most elég erélyesen rászóltam, hogy hagyjon békén, valamint blokkoltam.
Hát letiltod mindenhonnan és kész. Nem tudom miért kell ezt így felfújni, másoknak is írogattak már idióták. Úgy csinálsz mintha fegyverrel kergetne valaki, ez csak hiszti.
Ezek a kölykök nem nyelvórákat akarnak adni hanem megdugni, ennyi eszed már lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!