Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ma kell találkoznom egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma kell találkoznom egy fiúval, annyira gyomoridegem van, hogy az valami eszméletlen. Félek, hogy ott fogok elájulni idegességembe. Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 10:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahhh hagyd.. nem tudsz vele semmit csinalni. Van egy srac, amikor eloszor talalkoztunk olyan szinten izgultam, hogy remegtek a labaim es total kesz voltam. Aztan, ahogy talalkoztunk tobbszor ilyen 1-2hetente, ugy elmult az izgulas, de utana kb egy honapig nem volt semmi es amikor vegre megint elhivott ismet elkepesztoen izgultam. Tenyleg nem tudsz vele semmit sem csinalni:/ de sok sikert es remelem azert kozben el fog mulni neked is😊
2017. dec. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!