Gyomoridegem van. Hogy bírjam ki még ezt a 3 hetet?
Nem tudsz másik gyakorlati helyet keresni?
Egyébként ha nem vesznek észre, nem foglalkoznak veled, akkor te se foglalkozz velük. Menj be, végezd a munkádat. Ha épp semmi tennivalód, akkor próbálj nem szem előtt lenni,de mégis elérhető távolságban, hogy azonnal menni tudj, ha akad feladat. Esetleg addig fogj egy seprűt, vagy pakolgass, legalább nem tudnak beszólni, ha csak álldogálsz. Nem tudom, hogy mi a pontos szabály, de biztosan nem emelhetsz ekkora súlyt, ezt jelezd nyugodtan.
Ne aggódj, egyszer vége lesz.
Megértelek, annak idején engem is csicskaztattak, bár én nem boltban dolgoztam.
Érdeklődd meg, hogy van-e lehetőség masik helyre menned!
Amugy sajnos ilyen kemény az élet, nem mindenkinek jut álom hely, még iskola után sem. Nézd, ez meg is erősíthet téged. Minél több megaláztatáson, kemény dolgon mész keresztül, annál erősebb leszel...... a végén büszke leszel magadra, hogy negcsinaltad, kibirtad!
Ha nem tudsz cserélni helyet, gondolj arra, hogy "csak" 3 hétig tart, szorítsd össze a fogad és csináld végig, próbáld elnyomni a negatív gondolataid, mert az tényleg gyomorideget csinál!!!
Ne foglalkozz az idősebbekkel. Legyél a fiatalabbakkal, akikkel már össze is barátkoztál.
Senkit nem érdekel, hogy te szakközepes vagy. Boltban sokan dolgoznak magasabb végzettséggel is. Kisebb helyeken az üzletvezető ugyanúgy pakol, mint a sima eladó. Szóval az ilyeneket ne nagyon hangoztasd, hogy te szakközepes vagy és ezért különlegesebb lennél, mint a szakmunkás. Ha ilyeneket mondasz, akkor tuti nem leszel népszerű senki körében sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!