Hogy lehet megbírkózni vele, hogy nagyon csúnya az arcod?
Teljesen apám arcát örököltem, plusz még el is tört az arcom.Nem pattanásos, ápoltalan, semmi, a csontokon meg nem tudsz változtatni.
Gimnáyiumban gyakorlatilag kicsináltak, csúnyának hívtak, meg galacsinokkal szórtak órân. Most nekik csúnyább barátnőik vannak.
Sajnos az évek során egyre markánsabbak, férfiasak lettem a vonásaim. 20 éves vagyok és nem hiszem, hogy valaha változni. Gyerekként még szép arvom volt, majd 14-16 elfogadhatóbb. Viszont az utóbbi 1-2 évben rengeteget erősödtek a vonásaim. Ha mellé teszem a 16 éves képemet, ezerszer szebb vagyok.
Mit tegyek? Nekem nemhogy segített volna az idő hanem csak rosszabb lett. Nem vagyok ápolatlan, de a csontokat ne tudod megváltoztani és azok naggyon csúnyák. Még a törött orromat se tudom megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!