Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet megbírkózni vele,...

Hogy lehet megbírkózni vele, hogy nagyon csúnya az arcod?

Figyelt kérdés

Teljesen apám arcát örököltem, plusz még el is tört az arcom.Nem pattanásos, ápoltalan, semmi, a csontokon meg nem tudsz változtatni.

Gimnáyiumban gyakorlatilag kicsináltak, csúnyának hívtak, meg galacsinokkal szórtak órân. Most nekik csúnyább barátnőik vannak.

Sajnos az évek során egyre markánsabbak, férfiasak lettem a vonásaim. 20 éves vagyok és nem hiszem, hogy valaha változni. Gyerekként még szép arvom volt, majd 14-16 elfogadhatóbb. Viszont az utóbbi 1-2 évben rengeteget erősödtek a vonásaim. Ha mellé teszem a 16 éves képemet, ezerszer szebb vagyok.

Mit tegyek? Nekem nemhogy segített volna az idő hanem csak rosszabb lett. Nem vagyok ápolatlan, de a csontokat ne tudod megváltoztani és azok naggyon csúnyák. Még a törött orromat se tudom megcsináltatni.

2018. máj. 23. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%
Basszus emberek. Most mi értelme van szétszívatni, mert nem akar magáról felrakni ide képet? Ha szekáljátok akkor talán fel fog? Szánalmas kommentek.. Kérdező ne törődj velük, csak rajtad (és másokon) élik ki a felgyülemlett frusztrációt, amit bekapnak folyamatosan.
2018. máj. 29. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!