Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Boltosnak be szabad szólogatni...

Boltosnak be szabad szólogatni a külsődre?

Figyelt kérdés

Reggel akartam hajat mosni, de elküldtek boltba.

Nem volt annyira zsíros a hajam, de hallottam, hogy az egyik kiröhögött a hátam mögött a másiknak,h ennek zsíros a haja.

Alapból szárazabb a hajam, szóval sose lesz annyira zsíros.

De annyi koszos, büdös ember bemegy oda.

Elegem van. Nagyon rosszul esett.

2018. máj. 22. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor kell alájuk vágni. DE a lényeg, hogy tudod, hol dolgoznak! Szóval bármikor bosszút állhatsz.
2018. máj. 22. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleg bunkok voltak, de nezd ugy, ok senkik.
2018. máj. 22. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bárkivel megesik,hogy nem volt ideje hajat mosni az a lényeg,hogy te tudod,hogy igényes vagy és . Nem szabad a vásárlót sértegetni dolgoztam kereskedelembe jobb helyen akár repülsz is,ha olyan a főnök vagy épp kint van valami ellenőrzés. Szerintem ne foglalkozz vele. Sajnos az ilyen tahól miatt a normális eladókhoz is úgy állnak a vevők. Sajnos tapasztaltam amikor még ebben dolgoztam. Én szerettem a munkámat az ilyenek kényszerből vannak ott és így dobják fel a napjukat. Emlékszem egy meleg pár járt be vásárolni odaüvöltött nekem az "intelligens" kollégám "nézd már köcsögök". Nagyon kellemetlen volt.
2018. máj. 22. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Legközelebb valamit azért oda szólnék én is nekik

Az ilyen kasszások 70%-a valamilyen lecsúszott ember(elnézést a kivételtől)

Biztos te is találsz majd rajtuk valamit,amin lehet nevetni

Vagy mondjuk én minimum hajnalba oda szarnék a bolt ajtaja elé,és távolból nézném ahogy eltakarítja

2018. máj. 22. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem meg el szabad törnöm a kezét. Aztán majd meggondolja, hogy mikor szól be legközelebb.
2018. máj. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!