Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szánalmas, hogy 22<...

Mennyire szánalmas, hogy 22< évesen a szobámban élek?

Figyelt kérdés
Sajnos semmi munkát nem találok, se tanfolyamot, pedig keményen rajta voltam a dolgokon de semmi.... tényleg semmi. - Természetesen vidéki vagyok- Most már teljesen elkeseredtem és kilátástalannak látok mindent, és altatóval, nyugtatóval vegetálok, semmi se mozgat. Csak az fáj,hogy nem ezt akartam és tettem is ellene de semmi... egyszerűen fáj.
2018. máj. 19. 19:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, tudok lepontozni, meg fogok is.

Miket írtok hiszen? Főleg ez az utolsó előtti. Ja sza rházi munkanélküli vagyok, az. Elmondani se tudom, hogy mennyi időt töltöttem munkakereséssel meg legutóbb műszerésznek tanultam be, mert fú de tudok, meg látják rajtam, azán 2 hónap után csá. (meg egyébként kirúgták azokat is, akik akkor jöttek, holott "nem nagyon hülyék" voltak. Érdekes) Előző munkahelyemen meg meg is aláztak, megvárták míg elmegy a műszakos busz aztán haza 60km-ről pénz nélkül. Másik meg, hogy egyszerűen tényleg nincs munkahely. Én ebbe meg beleőrültem, teljesen.

Ezekre nem tudok mit írni:

munkakerülő férek vagyok.

És igen, kimegyek külföldre mert ott takarítóként több megbecsülés jár. Hát megyek is. Lenéztem aki elment megmondom őszintén, de már tökéletesen megértem!

Itthon ha akarsz se dolgozol, ez az igazság, aki mást mond hazudik.

2018. máj. 19. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Jaja, biztos meg fognak becsülni, majd rajössz.
2018. máj. 19. 21:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez Magyarország melyik része?
2018. máj. 19. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj ki külföldre.De vigyázz mert kint az "alpja munkát" (no offense én is ilyenben dolgozom)..azt nem becsülik meg annyiból jobb hogy nem magyarul próbálnak alázgatni és több pénzt kapsz majd.
2018. máj. 19. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Off: Hol tudsz altatót és nyugtatót felíratni? Nekem nagyon kellene most egy-két hétre, pont a munkám miatt. De senki nem hajlandó segíteni.

On: Én is a szobámban élek... Csak egy bérelt szobában Pesten. Te mit akartál? Engem az vígasztal, hogy tudom, mit akarok elérni, és sokat teszek érte. Szerintem neked se késő elkezdeni, akár Pesten, akár Vidéken.

2018. máj. 20. 00:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam el a válaszokat. Nyugodtan menj külföldre, ha megvan a tőke. Esetleg Győr, Kecskemét környékén próbálkozz szállással... Aki nem északkelet-Magyarországon (vagy hasonlóan "jó" környéken) zsákfaluban nőtt fel, annak halvány lila dunsztja nincs, mennyire nehéz bármit is találni a környéken. Szerencsére az én szüleim megengedhették maguknak, hogy gimnáziumba járassanak, aztán egyetemre mentem, és itt diákként könnyű volt munkát találni. De nem mindenki ilyen szerencsés.

Ne add fel!

2018. máj. 20. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!