Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gaz, ha...

Szerintetek nagyon gaz, ha egy 33eves egyedulallo no nem tud fozni es nem is szeret! Talalhat igy maganak part?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 20:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Találhatsz, pl.: olyan férfit aki a villanykörtét sem fogja tudni kicserélni. Egy nő igen is tudjon már főzni.
2018. máj. 16. 09:41
 32/38 A kérdező kommentje:
Majd en kicserelem 😉
2018. máj. 16. 09:44
 33/38 anonim ***** válasza:
43%
Mindennap vagy másnap főzni ugyanaz, mint évente tekergetni egyet?
2018. máj. 16. 09:44
 34/38 A kérdező kommentje:

Nem,termeszetesen.

De vannak itt,olyan uriemberek is,akik elnezik,ha egy no nem tud fozni.

Tehat nem vitatkozom veled.

De megertem a te allaspontodat is.

Neked,olyan no kell aki tud.

Nincs kizarva,hogy ne tanuljak meg,de valoban teher szamomra...

2018. máj. 16. 10:01
 35/38 anonim ***** válasza:
#31 vagyok. Nekem is teher, mert ki kell találni, be kell vásárolni, el kell készíteni. De megoldom, mert egészségesebb és olcsóbb mint kajákat rendelni. Ha lenne gyereked, akkor mit adnál neki enni?
2018. máj. 18. 09:42
 36/38 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs,valoszinu muszaj lesz megtanulnom.
2018. máj. 18. 10:01
 37/38 anonim ***** válasza:
Igen, a gyerekek miatt a legfontosabb. Hátrányos és ciki is nekik, ha nem főzöl.
2018. máj. 19. 07:07
 38/38 Hazard213 válasza:

Lehet hogy én régimódi vagyok de én nem tudnék hosszútávon berendezkedni egy olyan kapcsolatba ahol a nő nem akar főzni.

Az hogy nem tud az nem baj. Lehet hogy olyan előélete volt ahol nem volt rá szükség bármilyen okból.Meg lehet tanulni. Igaz hogy én azon férfiak közé tartozom akiknek a szívéhez az egyik út a gyomrán az vezet. Bár az az igazság hogy párt csak te tudsz magadnak találni. A másik hiába erőlködik ha te nem akarsz tőle semmit.

Biztos hogy tálalsz magadnak valakit ha akarsz. Válogatós vagy? Rengeteg hal van a tengerben. Szinte kizárt hogy egy ne feleljen meg az általad elképzelteknek és te ne felelj meg az ő általa elképzelteknek.

2018. máj. 26. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!