Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gaz, ha...

Szerintetek nagyon gaz, ha egy 33eves egyedulallo no nem tud fozni es nem is szeret! Talalhat igy maganak part?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 20:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
milyen levesbe? nem főzöl...
2018. máj. 15. 20:50
 12/38 anonim ***** válasza:
22%
Tudod kérdező: az emberek 10% tény, 90% előfeltevés alapján gondolkodnak...
2018. máj. 15. 20:56
 13/38 anonim ***** válasza:
67%
Nem azért nem fogsz párt találni, mert nem tudsz főzni (én is elvagyok főtt kaja nélkül) hanem mert válogatsz. Megteheted, a jogod meg van hozzá csak ne csodálkozz, hogy ha egyedül öregedsz meg. Nem mondom, hogy vegyél vissza az igényeidből, inkább csak annyit javasolnék, hogy legyél picit kompromisszum képesebb :) Sok sikert ;)
2018. máj. 15. 20:59
 14/38 A kérdező kommentje:

akkor mehet a turoba...😊😊

Amugy jogos,igy valogatosnak lenni nem konnyu...😊

Azert voltam kivancsi,hogy mennyire valogathatok igy

Konnyen talalok e part,kinek mennyire fontos ez.

Kesobb persze,ha mar csalad van gyerek,akkor necces

2018. máj. 15. 21:00
 15/38 anonim ***** válasza:
Ez önmagában nem zavarna.
2018. máj. 15. 21:05
 16/38 A kérdező kommentje:
13. Koszonom szepen! :)
2018. máj. 15. 21:05
 17/38 anonim ***** válasza:

Önmagában ez nem egy zavaró tényező.

Bár itt inkább az a kérdés, hogy miért nem főzöl?

Azért, mert helyette dolgozol, tanulsz, sportolsz (azaz valami produktív dolgot csinálsz), vagy azért nem, mert helyette lustálkodsz, tévézel, netezel (azaz valami nonproduktív dolgot csinálsz).

Ha utóbbi, akkor az nálam kizáró ok, mert nagyon nem szeretem a lusta embereket.

De alapvetően én sem főzök szinte soha, mert így több időm marad a munkára, a tanulásra és a sportra.

2018. máj. 15. 21:07
 18/38 A kérdező kommentje:

17. Valo igaz,szivesebben setalok,akar mindennap munka utan a varosban,olvasok inkabb vagy takaritgatok...

Talan nagyon rossz gyerekkori emlekeim is vannak,azert nem szeretek fozni.

2018. máj. 15. 21:16
 19/38 anonim ***** válasza:
40%
Viszont ha rászánod az időt, veszel egy használható, értelmes szakácskönyvet, és megtanulsz főzni, akkor sokkal bővebb körből válogathatsz.
2018. máj. 15. 21:18
 20/38 anonim ***** válasza:
41%

Azért én nehezen tudom elképzelni, hogyha van egy nő, aki fizikailag is vonz és jól is kijövünk egymással, akkor azért nem jövök össze vele, mert nem tud főzni.

Egyrészt megtanulhat még (főzni nem egy nagy ördöngösség), másrészt főzhetek akár én is férfi létemre (néha szoktam is), harmadrészt pedig akár rendelhetünk is, mert jól állok anyagilag.

2018. máj. 15. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!