Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gaz, ha...

Szerintetek nagyon gaz, ha egy 33eves egyedulallo no nem tud fozni es nem is szeret! Talalhat igy maganak part?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 20:15
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo,koszonom szepen!

Erre a valaszra vartam.

Amugy meg arra is gondoltam,ha kell megvonok magamtol sok mindent,hogy inkabb rendelni tudjak a paromnak etelt...es ne kelljen fozzek.

2018. máj. 15. 21:44
 22/38 anonim ***** válasza:
43%
Király, te rendelsz nekem, én rendelek neked, akkor akár össze is jöhetünk. :)
2018. máj. 15. 21:46
 23/38 anonim ***** válasza:

Az érdekel, hogy jól érezzem magam vele, vonzódjunk egymáshoz.

Főzni én is tudok vagy rendelni is.

2018. máj. 15. 21:51
 24/38 anonim ***** válasza:
58%

Gyakorlat teszi a mestert.

Soha nem késő elkezdeni a főzést :D

2018. máj. 15. 21:53
 25/38 A kérdező kommentje:

Hat ugy latom akad itt azert,olyan uriember,aki fozne is meg rendelne is 😊😊akkor nincs minden veszve...

Persze,azert legalabb nehany fogast nem art megtanulni.

2018. máj. 15. 22:02
 26/38 anonim ***** válasza:

Kinek mi a főzés. Én mindig azt mondom, hogy a grillre rádobok egy húst, ez nem főzés, sütés, veszek hozzá salit, nekem ennyi elég. Mást nem akarok megtanulni, mert úgysem eszem meg. Minek csináljak habart, rántott dolgokat, ha úgysem eszek.

És szeretnék egyszer ilyen kérdést férfitől is látni.

Az meg lehet, hogy több pasiból tudsz válogatni, ha tudsz főzni, de kell neked olyan pasi, akinél elvárás, hogy tudj főzni?

2018. máj. 15. 22:18
 27/38 anonim ***** válasza:
43%
Kezd a rántottával! :)
2018. máj. 15. 22:19
 28/38 A kérdező kommentje:

#26. Igaz, ezen en is gondolkodtam!

Mi az,hogy elvarja??? 😉😊

2018. máj. 15. 22:29
 29/38 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj. A tesóm szintén a 30-as éveiben jár, párkapcsolata is van és együtt élnek, felnőtt, önálló, dolgozó nő, de nem tud főzni és nem is szeret. Max. egyszerűbb kajákat tud összedobni pl. tészták, rántotthús, de ilyesmit is csak akkor készít, ha muszáj. Bonyolultabb, összetettebb vagy időigényesebb ételeket már nem tud és ami azt illeti nem is akar. Minek? Reggeltől késő délutánig dolgozik, a párja szintén és este van, mire hazaérnek. Napközben esznek pl. rendelnek vagy beülnek valahová. Mikor hazaérnek, akkor pedig már nem akarnak nekiállni főzőcskézni, mert fáradtak, nem akarnak azzal kínlódni és igazából nem is igénylik...ha éhesek, akkor esznek egy szendvicset és nekik az is tökéletes.

Én még csak a huszas éveimben vagyok, de én is csak ilyen nagyon alap dolgokat tudok elkészíteni. Nincsen senkim, szóval egyedül én eszem a főztömet, így nem is lenne semmi értelme nem tudom mennyi kaját, pörköltet meg töltött káposztát stb. főzni (nem mintha tudnék :) ), mert akkor azt ehetném egy életen át... Én tökéletesen megvagyok az ilyen rántotta, tükörtojás, szendvics kategóriájú kajákkal is, illetve még a nagy kedvencem a tészta, mert ha nem is csinálok rá semmilyen szószt, akkor is mindig van otthon valami pl. tejföl, sajt, amit rá lehet dobni.

2018. máj. 16. 00:13
 30/38 anonim ***** válasza:
Alapvetően én sem vagyok az a nagy főzőcskézős típus, viszont ha kapcsolatban vagyok, imádok főzni. Állandóan recepteket bújok, élvezem a boltba járást, amikor megveszem a hozzávalókat, élvezem az előkészületet, és imádom a párom elé tenni a "művemet", amit szívvel lélekkel neki csináltam. Nekem tényleg benne van szívem-lelkem. Viszont ha egyedül vagyok, nem igazán van kedvem főzni, most is pl jópár hete szétmentünk a párommal, azóta nem főztem. Most még azt hiszem lelkileg le is törne mégjobban a főzőcske, merthát persze én is szeretek jókat enni, de ha nincs ki elé lerakni, úgy érzem (most legalábbis), hogy semmi értelme az egésznek. Egyébként soha nem zavarta egyik páromat se, hogy nem vagyok egy nagy konyhatündér. Viszont ennek ellenére mindig próbáltam mindegyikük kedvében járni, vannak specialitásaim, és próbálkoztam a kedvenceikkel is
2018. máj. 16. 02:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!