Ha a Földet Isten teremtette, s az élőlényeket, hát rosszul tette! Az egyik megeszi a másikat, hogy tovább éljen. Az ember megízlelte a hatalom mámorát, s vele a vagyont. Senki sincs a hatalmat gyakorló környezetében biztonságba. Jól van ez így?
"az egyik megeszi a másikat, hogy tovább éljen"
Igen.
Pápua-kérdező és überzseni 1-es:
Ti milyen világot teremtenétek? Hogy csinálnátok? Ha van jobb ötletetek én átigazolok a ti világotokba!
Szerintem ezen az oldalon kár bármibe is komolyan belemenni, mert annyi a sok "bégető", hogy ez nem szint. :)
Úgyhogy további jó keresgélést az élet értelméhez barátaim.
3-as és mit tennél a túlszaporodással? Vagy 1-1 élőlény csak heteket-hónapokat élne? AZ ember meg 20 évet?
Úgy talán nem lenne túlzsúfolt a Föld...
3 én napenergiával működöm (ketteske vagyok)! Akkor már félig-meddig átigazoltam a világodba. Stegosaurussá is válhatnék, elég nehéznek tartom az emberi létet - azért nem bégetek, pedig jó lenne talán, mert a bárányoknak is könnyebb, mint embernek lenni.
De addig is , míg Stegosaurussá válnék, Ady szavait fogadom meg:
Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek.
Oly szomorú embernek lenni
S szörnyüek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét
S akik még vagytok, őrzőn, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
Pont ez a bizonyitek hogy a vilagot senki sem teremtette.
Ha megis, akkor isten a legpocsekabb mernok az univerzumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!