Miért nem képesek az emberek kinyitni a szemüket?
persze, mivel valahogy meg kell vezetni őket. Gondolj bele, mi lenne itt, ha a 7 milliárd ember a saját feje után menne.
+ az termeli a profitot, ha olcsón dolgoztatunk, majd aki olcsón előállította annak eladjuk drágán!
Imádom, amikor valaki elolvas pár cikket meg megnéz pár videót, esetleg magától leesik neki pár dolog, aztán felteszi a kérdést, hogy miért nem veszi észre MINDENKI, amit ő észrevett. Egy jó nagy általánosítással akarsz bölcs dolgokat mondani? Ez maximum önámítás. Alternatívát mondtál a közhelyek helyett? Miért értünk meg jobban most a pusztulásra, mint a világháborúkkor? Te talán nem engeded, hogy a pénz befolyásolja az élted? Eddig hány napot éheztél? Ha egyet sem, akkor van fogalmad egyáltalán arról, hogy miről beszélsz? :D
Ez tiniként még cuki. 18 felett inkább ciki.
Nem érünk meg egyre jobban, csak akkor nem éltél és nem tapasztaltad a dolgokat. A természet rendje az erőszak. Az, hogy az ember nem volt képes túllépni ezen, az természetes. Lehet, hogy egyszer továbblép, lehet, hogy nem.
Ha nem éheztél, akkor valószínűleg ugyanolyan vagy, mint akikről beszélsz. 2 nap éhezés után lehet, hogy simán leütnél valakit pár száz forintért, hogy kaját vehess. Őszintén szólva, abból kiindulva, hogy mit kaptam az emberektől és mit láttam, nekem is fontosabb a saját szórakozásom. Rengeteg embernek segítettem, rengeteggel korrektül viselkedtem és 3-ra tudom azt mondani, hogy volt értelme. A többi emberileg semmivel sem ér többet, mint egy telefon.
Az alapkérdésed fordítsd meg: Miért változott volna bármi is?
Én sem mondom, hogy ez jól van. De attól, hogy lettek ilyen meglátásaid, semmi sem fog változni.
Igen költözzünk ki az erdőbe, ne dolgozzunk és egy pár évtized múlva az ősember szintjén leszünk. Amit mondassz, az mind szép és jó, csak éppen minden logikát nélkülöz és megvalósíthatatlan.
Amúgymeg nem te vagy az egyetlen, aki rájött arra amire te. Dunát lehetne rekeszteni a hozzád hasonló "szellemi vezetőkkel", de aztán amikor elkerültök anyuci szoknyála mellől és magatokat kell eltartanotok akkor felhagytok a nagy elveitekkel, mert fontosabb, hogy ne dögöljetek éhen.
Hogy teremtenék új világot, miért és mi a garancia, hogy az bármivel is jobban fog működni?
Ha a miért változott volna a világra annyi a válaszod, hogy miért ne, az nem túl sok.
Az embereknek rengeteg dolog számít. A pénzt látod, de az számít, amit a pénzért kapnak. Pl. akinek az állatmentés a hobbija, annak is kell pénz. A semmiből nem fog állateledelt kapni.
Hogy képzelnéd el a világot pénz nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!