Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket is idegesít, ha a...

Titeket is idegesít, ha a vendégeitek akarják kinyitni a lakásotokat?

Figyelt kérdés

Általában búcsúzkodásnál szokott lenni, amikor állunk az ajtónál, és elkezdik forgatni a kulcsot a zárban, vagy lenyomják a kilincset.

Engem ez nagyon idegesít, mert a saját lakásomból, nekem kell kiengednem őket..

2016. márc. 28. 12:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az illem szerint a vendéglátónak nem illik kinyitnia az ajtót, mert ez olyan, mintha siettetné a vendéget, hogy távozzon. Persze a vendégnek sem illik babrálni a zárral, de nem igazán értem, hogy ez miért annyira idegesítő.
2016. márc. 28. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért idegesítene?

Ha menni akar, menjen.

2016. márc. 28. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki bekopog vagy csönget és a vendég akarja kinyitni akkor igen, no de ha menni készülnek már akkor miért ne nyitnák ki az ajtót?

"Kérlek szépen kinyitnád az ajtót, mert szeretnénk távozni."

Hát nem tudom, de nekem ez nagyon hülyén nézne ki. Ha meg téged zavar, hogy saját maguk akarják kinyitni az ajtót, akkor meg miért nem nyitod ki nekik?

2016. márc. 28. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Dehogy idegesít... Ahhoz azért egy erős dolog kell közted és a saját bejárati ajtód között, hogy irritáljon, ha a vendég lenyomja a kilincset :D Menni akar, nem nyújt be kérvényt, hogy nyisd már ki vagy adj engedélyt neki, egyszerűen csak megy, aztán majd bezársz utána. Szerintem a legtöbb ember ezen nem akad fenn, de megértem azt is, hogy valakinek ez valamiért fura. Sokfélék vagyunk. Akkor mondd meg nekik, hogy nehogy hozzányúljanak a te kilincsedhez és záradhoz. Bár nekem ez is rosszul hangzik...
2016. márc. 28. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Na, basszus!

Én vagyok a hulye, hogy feltettem a kérdést.

Ezeket a válaszokat az okostelefonotok adta ki???

Sok paraszt!!!

Nyilván egyikőtöknek sincs saját lakása, sőt, mitöbb, saját élete sem.

2016. márc. 28. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nézd már az egyedi kis hópelyhet. Nem, igazad van, nekünk nincs saját lakásunk, mi barlangban lakunk, ott meg kell segítség, hogy a követ el tudjuk tolni :)
2016. márc. 28. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod én nagyon sajnálom a vendégeidet. Nem is csodálkozok, hogy minnél hamarabb ki akarnak menni azon az ajtón, hogy ha ilyen a hozzáállásod.
2016. márc. 28. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Fura válaszok.

Nagyra vagytok magatokkal itt, mert személytelen az egész, de biztos vagyok abban, hogy sokan közületek azt sem tudják, merre vannak arccal, nemhogy az illemet ismernétek.

2016. máj. 7. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!