Egy ilyen fórumon vannak igazán szép nők?
Nők, úgyhogy 26-30 éves kor felett gondoltam. Nem ismerkedni akarok, hanem csak érdekelne, hogy egy igazán szép nő is tölt-e azzal időt, hogy ilyen fórumokon kérdéseket ír, olvas, válaszolgat.
Vagy ők minőségibb módon töltik a szabadidejüket?
Épp ezért írtam, hogy nők.
30 felett nem szokás már csücsöríteni, meg szelfizni.
"30 felett nem szokás már csücsöríteni, meg szelfizni."
ikszdé
Egészen biztosan, tekintve, hogy nem a külső, hanem a személyiség határozza meg, hogy ki mit tesz :)
Attól függ, hogy mit tekintünk igazán szépnek. Állítólag én az vagyok, de sportosan öltözködöm és baromi keveset sminkelek. Általában így is megnéznek a férfiak.
Nem komolykodni járok fel ide, hanem ha túl sok a szabadidőm röhögni, ha néha találok egy érdekes vagy épp agyhalott kérdést, arra azért válaszolok.
Hogy egy wannabe Barbie-nak van-e ideje Gyakorit bújni, azt nem tudhatom sajnos. 29/N
Nem, ide a nőknek regisztrációkor fényképet kell küldeni, és csak a csúnyákat engedik be. XD
Szerintem pont annyi a csúnya/szép nők aránya, mint a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!