Valaki segítene megmondani, hogy ez a Keszthelyi Vivien milyen hátterű családból származhat?
Autóversenyző csaj és az Audi Sport TT Cup-ban versenyez, íme az instája: [link]
Wikipédia szerint debreceni, de olyan nagyvilági/fényűző életet él, mintha valami monaco-i sztárbróker egyetlen gyönyörű csemetéje lenne. Persze Debrecenben is vannak gazdagok, de azok sem ebben a körben mozognak (Nico Rosberg szelfie, VIP vendég a Red Bull Racing paddock-ban, Ferrari/Bentley a garázsban stb.). Nem vagyok egy irigy kutya, de iszonyatosan érdekel, hogy kis poros szülővárosomból milyen családi háttérrel lehet (oké biztos tehetséges, de akkor is szép és csinos lány) eljutni egy ilyen magas szintre. Nekem amúgy mindig egy Palvin Barbiba csomagolt autóversenyző reklámarcnak tűnik a csaj. Azt sejtettem, hogy szépnek születni felér egy lottó főnyereménnyel az életben, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sokra elég.
Csak egy tipp a továbbgondoláshoz: kemény versengő világunkban az, hogy szép valaki még önmagában egy adottság. De hogy érvényesülni, urambocsá sokat keresni tudjon vele, az kemény járulékos munkával jár, amit önmagában szépséggel elérni még nem lehet.
Ha lehetne, ilyen alapon nem lenne szegény vagy anyagi gondokkal küzdő lány sehol ;).
"...kicsit is dekoratív..."
Ennyi erővel minden 5. lány összejöhetne egy "stabil egzisztenciájú férfivel", vagy modellkedhetne.
Nincs olyan nagy extra ebben a csajban :D
"Ennyi erővel minden 5. lány összejöhetne egy "stabil egzisztenciájú férfivel", vagy modellkedhetne."
beletrafáltál, a "minden 5."-kel még alá is lőttél, egyetemen kb. minden második csajnak akivel találkoztam gazdag pasija volt, BMW-vel persze, és "munkaként", ha volt neki, modellkedett, hostesskedett vagy ilyen instakirálynő volt. Nagyon is igaz a mai világban, hogy főnyeremény ha valaki szép. Ha már palvin Barbi említésre került, ő a tökéletes példa: semmihez nem ért, buta mint a föld, de szép, ezért felkapták, és most milliomos, felkapott modell, és Lewis Hamiltonokkal meg Neymarokkal szexelget. Csak azért mert cukipofinak született. Valóban kissé igazságtalan az élet.
Keszthelyire visszatérve: elvileg ha jól tudom valami bankár az apja, és felépítettek neki egy ilyen imidzset támogatókkal, onnantól meg már ment a dolog magától, hogy bekerült a TT Cupba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!