Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mihez kezdjek magammal?

Mihez kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Semmihez sem értek, szinte 0 tapasztalatom van mindenből és egyszerűen nem értek semmihez. Gondolok itt a házi munkákra elsősorban...se fűrészelni se pedig még egy szögetsem tudok beleverni a falba mert elgörbül.

Falu helyen nőttem fel, apám iszákos volt és soha nem tanított meg semmire...jelenleg a barátnőmékkel élek(én, barátnőm, meg a szülei) sokszor van az, hogy mondja a b.nőm apja, hogy segítsek de egyszerűen nem merek mivel tudom hogy nem fog menni semmi

mihez kezdjek?

2018. máj. 8. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ez nem szégyen, max apádra nézve. ne görcsölj rá, szerintem ha olyan helyzet adódik, akkor valld be, hogy nem értesz ezekhez és magyarázd el, hogy miért nem. nem hiszem, hogy nagy galiba lenne belőle.
2018. máj. 8. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj velük erről őszintén.

Semmi értelme titkolózni, mert azt fogják hinni kényelemből nem akarsz nekik segíteni, és akár bunkónak is tarthatnak, ha megkérnek és nem segítesz.

Szerintem meg fognak érteni és segíteni fognak hogy megtanuld ezeket a dolgokat. Nem olyan nehéz, ne görcsölj rá, majd megtanulod és menni fog. De a lényeg hogy mondd el hogy ez a helyzet veled.

2018. máj. 8. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Segíts neki nyugodtan. Nyugi, senki sem ért mindenhez és senki sem várja el, hogy mindenki értsen mindenhez. Azt vettem észre, hogy amikor havernál vagy barátnőnél bármiben is segítettem, akkor a szülők igazából örültek, hogy taníthatnak ezt-azt.
2018. máj. 9. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!