Pszichopata vagyok. Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Sajnos nem olyan régen írtam ki egy bővebb kérdést ezzel kapcsolatban, de azt 3 perc utàn letörölték. Szóval itt nem tudok kifejteni semmit. Csak azt, hogy tudom hogy rossz amit csinálok, de legbelül élvezem.2017. nov. 14. 06:34
1/15 anonim válasza:
ha valóban pszichopata lennél nem itt kéreketnéd mások véleményét, főleg meg azon sopánkodva, hogy nem tudod kifejteni mert a gonosz bácsik törölték
2/15 anonim válasza:
Olvastam az előbbi kérdésed és gyanús nekem ez a túlontúli önfelismerés. Nem vagy te pszichopata csak egy kicsit különc.
3/15 anonim válasza:
Ebből viszont nem tudjuk, hogy az vagy e. Menj el pszichológushoz, majd megmondja mit csinálj, ha meg tényleg az vagy keres olyan munkát ahol ez hasznos tulajdonság. (Legyél politikus pl.)
4/15 anonim válasza:
Nem vagy. Aki látott már elő pszichopatát az pontosan tudja, hogy semmi kétség nem merül fel benne a saját egojával és cselekedeteivel kapcsolatban. 0 erkölcsi mérce
5/15 anonim válasza:
22-es csapdája. Egy pszichopata nem tudja magáról, hogy az, tehát te sem vagy az.
6/15 A kérdező kommentje:
Egy pszichopata tisztában van azzal hogy pszichopata.
2017. nov. 14. 10:44
8/15 anonim válasza:
Tudtommal a pszihopata lehet, hogy tudja, hogy ő pszihopata, de nem zavarja. Nem érdekli
9/15 anonim válasza:
egy igazi, tényleges pszichopatának nincsennek érzései, tisztában van vele hogy mit csinál, de nem érdekli, nem zavarja mások véleménye, kizárja a külvilágot
nem fog változtatni és nem is akar, számára ez az élet ő ilyen
látszik hogy te nem vagy az, lehet tettél rossz dolgokat amit élveztél... de bűntudatod van mert változni akarsz... egy pszichopata nem ismeri ezt az érzést
10/15 anonim válasza:
7, Igen. De tanácsot nem kérne senkitől. Fel sem merül benne, hogy bárki tud neki olyat mondani amit ő nem tud. Vagyis, nyilván, de de mindent átideologizál, hogy az ő víziója legyen a legjobb, hogy az legyen a hasznos tudás, amit ő tud. Ha te pszichopata lennél megindokolnád, hogy a motiválatlanság normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!