Vajon kiállod a pszichopata-tesztet?
Nekem ez:
A webhely nem érhető el
hu.what-character-areyou.com szerverének DNS-címe nem található.
Kiálltam. 94%.
Nagyon jó neved van.
Akár pszichopata is lehetnél!
Időről időre egy kicsit eltávolodsz. A nehezebb időszakok és a depresszióra való hajlam sem idegen tőled - mégis egy barátságos és nyitott ember vagy, aki szívesen van társaságban. Ne aggódj a pszichopata-potenciálodon - ameddig jó emberekkel veszed körül magad és ügyelsz az egészségedre, addig minden mutatód pozitív!
Most kezdjek el aggódni? xD
Először is hibás a link, de javítható egy kötőjellel.
Másodszor a teszt baromság, tekintve, hogy szakvélemény alapján pszichopatának vagyok titulálva, a tesztben pedig 5%-ot értem el.
Ez a text kimeríti a szarkazmus fogalmát
"5%-ot értél el:
Te a pszichopata szöges ellentéte vagy!
Pszichopata? Te?? Nevetséges! Te a legkedvesebb, leggondtalanabb emberek egyike vagy! Állandóan mosoly ül az arcodon és pozitív gondolatok járnak a fejedben. IMÁDSZ másokon segíteni és szívesen veszed magad körül barátokkal és családtagokkal. Minek töltötted ki egyáltalán ezt a hülye tesztet? Inkább derítsd ki, melyik szerelmes dalt írták csak neked!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!