Vajon kiállod a pszichopata-tesztet?
23%-ot értél el:
Te kiálltad a pszichopata-tesztet!
Egy okos, érvényesülni képes és elkötelezett ember vagy, de semmiképpen NEM pszichopata! Szívesen beszélsz az emberekkel és szívesen utazol, dolgozol és tanulsz. A mindennapokban sem érzed magad fogva tartottként, és mindig mások rendelkezésére állsz. Szóval hol itt a probléma?
Lehet hogy igaz amit itt leírt. Sőt. Nekem biztos.
Mi jött ki, mi jött ki?
A bicska a zsebemből:DDDDD
nekem is ez a duma:
Te a pszichopata szöges ellentéte vagy!
Pszichopata? Te?? Nevetséges! Te a legkedvesebb, leggondtalanabb emberek egyike vagy! Állandóan mosoly ül az arcodon és pozitív gondolatok járnak a fejedben. IMÁDSZ másokon segíteni és szívesen veszed magad körül barátokkal és családtagokkal. Minek töltötted ki egyáltalán ezt a hülye tesztet? Inkább derítsd ki, melyik szerelmes dalt írták csak neked!
én meg az állandó mosoly...na ja
5%-ot értél el:
Te a pszichopata szöges ellentéte vagy!
Pszichopata? Te?? Nevetséges! Te a legkedvesebb, leggondtalanabb emberek egyike vagy! Állandóan mosoly ül az arcodon és pozitív gondolatok járnak a fejedben. IMÁDSZ másokon segíteni és szívesen veszed magad körül barátokkal és családtagokkal. Minek töltötted ki egyáltalán ezt a hülye tesztet? Inkább derítsd ki, melyik szerelmes dalt írták csak neked!
Aham. Valójában nem vagyok kedves, nem mosolygok, nem veszem magam körül szívesen emberekkel, mert a világon legjobban egyedül szeretek lenni. A szerelmes dalokat pedig utálom. Azért nem vagyok pszichopata, mert annyira sem érdekelnek az emberek, hogy manipuláljam vagy kihasználjam őket, nem ártok senkinek, mert leszarom hogy mi van velük. :D
55%-ot értél el:
Akár pszichopata is lehetnél!
Időről időre egy kicsit eltávolodsz. A nehezebb időszakok és a depresszióra való hajlam sem idegen tőled - mégis egy barátságos és nyitott ember vagy, aki szívesen van társaságban. Ne aggódj a pszichopata-potenciálodon - ameddig jó emberekkel veszed körül magad és ügyelsz az egészségedre, addig minden mutatód pozitív!
80%-ot értél el:
Te nem álltad ki a pszichopata-tesztet!
Nem vagy egy különösen társasági ember. Inkább egyedül gubbasztasz a lakásodban és a saját dolgodat csinálod anélkül, hogy valaki beleszólna. Nagyon együttérző sem vagy, de te magad ezt inkább előnynek látod. Mégis azt ajánlanánk, hogy többször járj emberek közé (anélkül, hogy valakit elrabolnál!) - próbáld ki, lehet, hogy tetszeni fog!
Köszi a tesztet, érdekes volt- bár nem hinném, hogy pszichopata lennék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!