Pszichopata vagyok. Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
Sajnos nem olyan régen írtam ki egy bővebb kérdést ezzel kapcsolatban, de azt 3 perc utàn letörölték. Szóval itt nem tudok kifejteni semmit. Csak azt, hogy tudom hogy rossz amit csinálok, de legbelül élvezem.2017. nov. 14. 06:34
11/15 anonim válasza:
Hülyeségeket írtok,a pszichopata tudja, hogy amit tesz rossz, logikusan felfogja,a hogy azt is hogy következményei vannak, csak nem képes az együttérzésre, és a szeretetre, illetve gyenge az impulzuskontrollja, nem jó az önuralma. Rengeteg pszichopata van aki sosem követ el komoly bűntényeket, vagy akár semmilyet sem, csak épp bárkit hátba döf és átgázol az embereken. Sokan vannak vezető, döntéshozó pozíciókban (pl. cégekénél), illetve az orvosok, és főleg a sebészek közt is nagyobb arányban vannak, mert szeretika hatalmat. Ha tényleg az vagy, a legkevesebb kárt politikusként okozol szerintem, ha meg konkrétan vannak olyan vágyaid, szokásaid amitől meg akarsz szabadulni,v agy vissza akarod őket fogni, akkor keress egy pszichológust/pszichiátert, ők majd segítenek benne.
12/15 anonim válasza:
Nem hatott meg, hogy a válaszomat letiltották, attól még ugyanolyan világra nem való kis senki vagy ;)
13/15 anonim válasza:
Ne sértegesd a kérdezőt 13-as válaszoló, mert levágom a fejedet egy bozótvágóval.
14/15 anonim válasza:
15# ja kedves üzeneteket kaptam tőled privátban 😂😂😂 juj de félek :D sajnos volt pszichopata pasim, azért gyűlölöm őket ennyire :D
15/15 anonim válasza:
Egy pszichopata sosem fenyeget, olyan vadász, és ravasz, mint a fekete párduc. Csak a kis senki gyökerek fenyegetőznek, neten meg full gyávaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!