Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idegesített már fel valakit...

Idegesített már fel valakit annyira itt egy troll hogy legszívesebben megölte vagy megkínozta volna?

Figyelt kérdés

Én szívem szerint már levagdosnám némelyiknek az ujjait hogy többet ne tudjon billentyűzetet kezelni. Tudom, tudom, le kéne szarni őket ezzel én tökéletesen egyetértek viszont ez egyeseknek nem olyan könnyű feladat mint másoknak (főleg ha megalázni próbál a delikvens)

Kérek mindenkit hogy a kérdést úgy válaszolja meg hogy magáról vagy a tapasztalatairól ír és nem engem "elemezget".

A válaszokat előre is köszönöm!

#kötekedőnyomorultcsírakisköcsögök
2018. máj. 1. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Ember, fordulj pszihológushoz. Beteg vagy.
2018. máj. 1. 20:24
 12/20 anonim ***** válasza:
7%

"22 vagyok"

Mondom: z-generáció. Nézz utána, ha érdekel. Nagyon is máshogy hatnak a netes beszólások a különféle generációkra. Tari Annamária meg mások.

13/20 anonim ***** válasza:

Igen, de olyankor hagyom a fenébe. Maradjon hülye, ha az akar lenni. XD

Üdv: Trollina

14/20 anonim ***** válasza:
64%
Akkor örül igazán a troll ha már ennyire esz az ideg tőle :D
2018. máj. 1. 20:25
 15/20 A kérdező kommentje:

8

Az igazat megvallva nem akarok példákat hozni mert ki hogy látja, ha engem sért én sokkal jobban átérzem azt a hozzászólást mint az aki csak átfut rajta, meg más tényezők is vannak ki a troll ki nem, ki mennyire érzékeny stb, szóval nem akarok példát hozni, nem akarok még több emberrel összevitázni azon hogy egy-egy dolgot jogosan érzek sértőnek vagy nem.

10

Nem vagyok szakértő, de lehet nem ok nélkül :DDD

11

Köszönöm nem, még ha beteg is vagyok, nekem jó így, meg azért ne értsetek félre nem órákig dühöngök egy egy beszóláson, de azért az évek alatt szaporodnak a sérelmek.

12

Azért írtam kort mert azt feltételezted hogy itt formálom a személyiségem, nem a generációval kapcsolatos írásodra, de bizonyára van igazság az írásodban ha ennyire bizonygatod, utána fogok olvasni :)

14

Én ezt értem, pontosan ezért is nem szoktam indulatosan megnyilvánulni a válasz kommentjeimben, hanem inkább érvelek, tehát a "ne etesd a troll" elvet valamennyire betartom, csak meglehet nem eléggé.

2018. máj. 1. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:
12%
Oké. Tegye fel a kezét aki még soha nem trollkodott. :D
2018. máj. 1. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:

"Még" nem, mellesleg velem nemigen trollkodnak. Volt olyan, aki próbálkozott, de semmi polgárpukkasztót. Mivel szarkasztikus vagyok, úgy is válaszolok vissza nekik azt hiszik közéjük tartozom és nem kóstolgatnak. Szokták mondani, hogy "ne etesd a troll" vagy valami ilyesmi. Ennek ellenére próbálom őket etetni, de mind olyan finnyás és félénk, egy sem mer a közelbe jönni.

Kaszástroll: Hivatásos hullakísérő, hullaszállító, élőrasszista, 42! [link]

2018. máj. 1. 20:47
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

Osztály csoport volt. Mivel tagozatos iskolába járok (valamilyen tantárgyból emelt és alap szint) az emelteseknek volt egy külön csoportja ahol a házi feladattal kapcsolatos kínokat-bajokat oldottuk meg. Valamelyik eszes berakta a csoportba az osztály által nem túl kedvelt személyt. Eleinte még próbáltam figyelmen kívül hagyni amit művel (matricák, értelmetlen betűk küldözgetése) de 15 perc után már idegesítő volt hogy állandóan jönnek az értesítések. Szóltam nekik hogy elég legyen, de ők nem hagyták abba hanem elkezdtek engem piszkálni. Bele kötöttek a szabad idős foglalkozásaimba, és abba hogy nincs egy csontváz testalkatom, disznónak neveztek. Illetve a csoport tagok politikai nézeteit sem hagyták sértő kritika nélkül. Majdnem fél óráig csak engem és a barátnőmet sértegették, azután szépen kiraktak mindenkit a csoportból. Így lett vége egy kb. két éves csoportnak.

Ezek után nincs olyan hogy ne gondolnék arra, milyen jó lenne őket a lécspőről acélbetétes bakanccsal lerugdosni... :)

2018. máj. 1. 23:05
 19/20 Mádár0218 ***** válasza:
12%

Én szoktam néha trollkodni jól esik, ha olyan labda van le kell ütni.

Engem nem basznak fel a trollok kitalálok valamit amitől ő lesz ideges

2018. máj. 1. 23:18
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
Mindenki mekkoraban van magával, mi ez kérem f..szméregetés???
2018. máj. 2. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!