Idegesített már fel valakit annyira itt egy troll hogy legszívesebben megölte vagy megkínozta volna?
Én szívem szerint már levagdosnám némelyiknek az ujjait hogy többet ne tudjon billentyűzetet kezelni. Tudom, tudom, le kéne szarni őket ezzel én tökéletesen egyetértek viszont ez egyeseknek nem olyan könnyű feladat mint másoknak (főleg ha megalázni próbál a delikvens)
Kérek mindenkit hogy a kérdést úgy válaszolja meg hogy magáról vagy a tapasztalatairól ír és nem engem "elemezget".
A válaszokat előre is köszönöm!
Én addig jutottam el hogy irásban kértem a letiltását, hogy ne válaszolhasson a kérdéseimhez folyamatos széttrolkodta linkelgette a korábbi kérdéseim, lejáratott stb
Nem tiltják le. Folyamatosan jelentgetnem kell es nagyritkán akkor törlik egy válaszát a kérdésem alatt.
Igen van itt 1 pár emberke, akit addig simogatnék, amig mozog.... és altalában ők a kérdezők.....
1 ember annyira túl.ment már a dolgokon, hogy időt es penzt nem sajnálva kiderítem kiaz és tényleg meg fogom simogatni a buksiját....
De szerintem sokan igy vannak ezzel...
"és nem engem "elemezget""
Egy próbát megért, hátha, de kár a gőzért :D
Amúgy 22 vagyok, a személyiségem már kifejlődött (többnyire), kételkedem abban hogy korhoz köthető az hogy ki mennyire érzékeny a szükségtelen sértegetésre.
Hát akkor a troll elérte a célját... Így jár az aki eteti a trollokat!
Üdv egy úri troll
(Azért úri, mert megalázni nem szoktam senkit se, csak polgárpukkasztani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!