Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vélemény azokról a nőkről...

Vélemény azokról a nőkről akik a terhesség alatt is dohányoznak?

Figyelt kérdés

2018. máj. 1. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
A 10-es szépen leírta, hogy én miért szarom le ezeket :)
2018. máj. 1. 11:37
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

Undorító + szoptatás alatt is meg kisgyerek babakocsi felett is.

Nem anyának valók.

2018. máj. 1. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

Pont a minap mentem el egy bp.-i kórház előtt, ahol a sok terhes nő kint dohányzott a bejárat egyik oldalán, míg a lépcső túloldalán a "fehér köpenyesek" szívták a bagót.

A lényeg, hogy nem elég, hogy nincsen agyuk a terhesen is dohányzó nőknek, de még megerősítést is kapnak, ha az orvosoktól is ezt látják!

2018. máj. 1. 13:14
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha autóban dohányzik a gyerekei mellett egy nő akkor megbüntethetik.

Viszont ha még "benne van" a születendő gyerek, akkor meg nem.

Hogy is van ez???

2018. máj. 1. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Ezt hívják úgy, hogy természetes kiválasztódás.
2018. máj. 1. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
A gyárakból és a kipufogókból ezerszerese jön ki annak a füstnek ,teli van méreggel minden élelmiszer,de az kit érdekel ,hiszen profitot hoz ... Semmi más ez a cigi elleni kampány mint egy kutyacsont amit odavetettek a hülye plebsz elé, hogy rágja és ne figyeljen oda a lényeges dolgokra és egymásnak essenek.Oszd meg és uralkodj elve itt is érvényesült.
2018. máj. 1. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Hogy láncdohányos volt, és nem tud egyik napról a másikra leszokni, vagy idegbeteg lesz, ami legalább olyan jó a babának.

Apa pl. dohányzott, és ő a leszokás alatt nagyon türelmetlen , ingerült volt, remegett a keze, kívánta a cigit, aludt egy csomót, figyelmetlenségből csinált hülyeségeket... szóval nem mindenkinek olyan egyszerű az, hogy geyik nap már nem cigizek.

2018. máj. 2. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem ittam nem dohányoztam és nem éltem nemi életet terhesség alatt...kíméltem magam ...nagyon figyeltem mindenre...még is 6 hóra született a babám és 4 nap után meghalt...a barátnőm aki végig dolgozott egy kocsmában végig bagózta a 9 hónapot és napi szinten borozott mind2 gyereke egészséges...ezek után nem tartom igazságosnak a "rendszert"...
2018. máj. 11. 09:49
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Undorító, visszataszító.

Akár terhes, akár nem.

Legyen az férfi, vagy nő.

A gyengeség a kiszolgáltatottság, az igénytelenség jele.

Azzal nincs probléma ha valaki havonta egyszer egy kikapcsolódás alkalmával elszív egy szálat.

Az sose fog érdekelni.

Magam mellett nem tudnék megtűrni egy dohányos nőt sem.

Egy nőben legyen tartás, már legalább annyira, hogy nem enged ilyen drága egészségtelen mulatságnak.

Ugyanez vonatkozik a férfira is.

2018. máj. 13. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!