Vélemény azokról a nőkről akik a terhesség alatt is dohányoznak?
A tudomány oldaláról azt mondom, hogy undorító és felelőtlen dolog, valamint, hogy rengeteget árt a babának.
A paraszti eszem viszont azt mondja, hogy mivel vidéki vagyok, ahol alig foglalkoznak ilyenekkel az emberek, nem egy anyukát ismerek akik terhesen dohányoztak, a gyereknek viszont semmi baja nem lett.
Persze utóbbi inkább a szerencsének köszönhető, én nem hagynám a leendő páromnak, hogy így kísértse a sorsot a picinkkel a hasában. :)
"Hogy nincs joga tönkretenni egy ártatlan ember egészségét."
Miért ne lenne joga? Meg is ölheti ,úgy hívják abortusz, napi gyakorlat..
Egyébként csak esélyt növel a betegségre a cigi,és az esélyeket egyedül a vakszerencse dönti el erre vagy arra.
Én lemondtam már arról, hogy valakinek valamit is szóljak, ha látom előre, hogy hülyeséget akar csinálni. Hogy miért? Mert elegem van abból, hogy tök fölöslegesen szól bárki bárkinek is az ember, falra hányt borsó az egész, emellett ha meg problémája adódik, akkor meg mindenkihez rohan segítségért, de ha valaki segítséget nyújtana, akkor az nem jó neki, így rohan tovább és a végén nyavajog, hogy őneki aztán senki sem segített.
Egyszerűen elegem van ebből.
A másik véglet meg az, ha valaki segítségét elfogadja, akkor meg rátelepszik és kihasználja a segítségadót. Elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!