Van aki szeret meztelenkedni és egyáltalán nem szégyenlős?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 16:09
32/35 anonim válasza:
(Még itthon egyedül se. Fáznék :D Meg zavarna, amikor leülök valamire. Zavar, ha huzamosabb ideig nincs rajtam semmi. Semmibe se kerül egy rövid gatyát és egy pólót felkapnom. Nő vagyok.)
33/35 anonim válasza:
Teljesen természetes állapotunk a meztelenség. Soha nem fogom megérteni, miért is kellene magam szégyellni azért, mert mások nem tudják elfogadni a saját testüket.
34/35 anonim válasza:
Szeretek kényelmes stb, gyerek koromba legalább nem volt baj ezzel a strandon, én pl nagyon sokáig balatoni strandolás nyaralás volt, kamasz koromig meztelen voltam, miután nem igen volt rajtam fürdő gatya nehezen szoktam meg, igy kamasz korom kezdetékig kb 13 vagy 14 éves koromig meztelenkedtem aztán el kezdtem ott szőrösödni akkor váltás éreztem magamban hogy takarni kéne így már rövid gatyát fel vettem, közép suliban, nyár elején a sulis haverom meg két lány ki tálalták menyünk suli után nyugis strand részre, tálaltunk is nádas vett körbe minket, nekem nem volt fürdő gatyám alsógatyába nem akartam igy meztelenre vetkőztem, bár a 2 lány az el pirult, állandóan ott nézegetek mivel nem vagyok szégyenlős nem zavart, amíg ott voltunk meztelenkedtem, közbe el felejtkeztem és véletlen le hajoltam telibe, 😅
35/35 anonim válasza:
Hát nár ne is haragudjatok, amikor egy táborban feküdtem az ágyban és egyszerre csak annyit láttam, hogy egy szőrös női nemiszerv elhalad a közelben, (mert az osztálytársnőmék ott öltöztek át mindig és ehhez pucérra vetkőztünk) az nekem sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!