Miért szégyenlős a pasim pisilés közben?
Figyelt kérdés
A legtöbb férfi olyan lazán és gördülékenyen kezeli ezt. Ő ezzel szemben még a fesztiválokon is sorban áll velem azért, hogy bemehessen egy toitoi-ba ahelyett, hogy odamenne azokhoz a "körpisildékhez". Otthon még az is zavarja, ha én bent vagyok a fürdőben, inkább megvárja míg kimegyek egy egyszerű pisilés miatt. Végtelenül figyelmes férfi egyébként, de ezek a dolgai annyira férfiatlanok!2017. júl. 16. 20:02
1/7 anonim válasza:
Én se tudok pisilni ilyen helyzetekben, egyszerűen nem jön ki, ez van :D
2/7 anonim válasza:
Én se szeretem ha közben néznek :D védtelennek érzem magam közben. ez túlélő ösztön. Egyik ismerősöm mesélte, hogy van egy haverja, aki ült a wc-n a barátnője meg ott állt és beszélgetett vele :D
3/7 anonim válasza:
vizelési szégyenlősség a dolog neve.
ha másként nem is akkor majd leszokik róla ha lesz gyereketek.
a kis gyerek miután megtanult járni és látja,hogy apa elment a szobából már menni is fog utána és minden alkalommal végig akarja majd nézni,hogy mit csinál ott apa.
4/7 anonim válasza:
Jobb lenne ha körbehúgyálna mint egy csivava?
"férfiatlan"? what is this?
5/7 anonim válasza:
"Végtelenül figyelmes férfi egyébként, de ezek a dolgai annyira férfiatlanok!" Ezt vagy troll írta ki, vagy elmehetsz a jó büdös pcsába, ha meg tahó gyökér lenne, azon sírnál. Az én barátom sem szereti, ha nézik közben, de ezt nem tartom férfiatlannak.
6/7 anonim válasza:
Itt meg a másik véglet! https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
7/7 anonim válasza:
3-as ,miért szokna le róla,ha lesz gyereke? Nálunk van gyerek és ajtó is van a wc-n ,sőt retesz is van az ajtón,ilyen luxusban élünk. El nem tudnám képzelni hogy a gyerekem ott mozizzon a kagyló mellett amíg wc-zek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!