Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki szeret meztelenkedni...

Van aki szeret meztelenkedni és egyáltalán nem szégyenlős?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 24. 16:09
1 2 3 4
 21/35 mooti ***** válasza:
14%
Talán a Bibliát vagy a Koránt kéne olvasni. Mert ez mind a kettőben benne van
2018. máj. 7. 20:38
 22/35 anonim ***** válasza:
18%
Ah koszi, de kihagyom. Attol a beszelo kigyotol a mai napig remalmaim vannak. Nem akarom tetezni a bajt.
2018. máj. 7. 20:55
 23/35 mooti ***** válasza:
65%

Visszatérve az eredeti kérdésre.

Én szeretem ezt az életformát, hogy teljesen ruha nélkül élek. Amint már leírtam felszabadít stb. vannak akik ezzel nem értenek egyet, én tiszteletbe tartom az álláspontjukat és Őket is, de Ők is tartsák tiszteletbe az enyémet és engem. Így a saját portálamon és ott ahol ez nem tiltott ne zavarja őket ha meztelen vagyok, engem se zavarnak ha például egy nudista strandon fürdőruhában vannak, pedig elvileg az tiltott.

2018. máj. 9. 07:13
 24/35 anonim ***** válasza:
16%
Uristen!en meg a tukorben egyedul is szegyellek meztelenul allni 😄😄😞
2018. máj. 22. 19:40
 25/35 mooti ***** válasza:
62%
Sajnálom, hogy nem felel meg neked a saját tested. Ezt persze bemagyarázhatod magadbak úgy ahogy akarod. Mindegy hogy nagy v kicsi, kerek v sem, formás v nem. Az a TIÉD és úgy jó, úgy szép ahogy van.
2018. máj. 22. 23:08
 26/35 anonim válasza:
69%
a hugom állandoan meztelen mutogatta magát, csepet nem volt szégyenlös
2018. máj. 23. 09:39
 27/35 anonim ***** válasza:
78%
Szeretek, de max a párom előtt. Számomra egyébként a legkomfortosabb az, ha van rajtam egy rövidnadrág, de amúgy más semmi. (Ez utóbbi is inkább azért, mert kényelmes érzést ad.)
2018. jún. 10. 17:27
 28/35 anonim válasza:
54%
Fiatal, meleg pasi vagyok! Én sem vagyok szégyenlős egyáltalán és idehaza mindíg meztelenül vagyok! Szerintem is teljesen normális és elfogadható dolog az ha valaki meztelen, nem elítélendő! Én nagyon bevállalós és merész vagyok ha meztelenkedésről van szó! Napoztam is meztelenül sokszor pl. az erdőben, sétálgattam is pucéran.
2018. nov. 10. 14:31
 29/35 anonim válasza:
79%
Imádok meztelenül lenni. Amikor csak tehetem, ruha nélkül vagyok.
2019. márc. 7. 08:29
 30/35 anonim ***** válasza:
45%

Én pont ilyen vagyok. Már gyermekkorom óta bennem van az,hogy szeretek meztelenkedni mások előtt.Lehet,hogy férfi létemre ez nem szokványos de mégis így van.

Bpest. mellett lakom,írhattok privátba! Főleg csajok!

2019. márc. 22. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!