Hogyan vegyem rá édesanyámat, hogy egy kicsit faragjon a súlyából?
Figyelt kérdés
Nem csak az esztétika miatt inkább az egészségéért aggódom hogy minden betegség eléri,meg ez fáj az fáj és még csak 55 éves. Nagyon sértődékeny típus úgyhogy nehéz vele ilyenről beszélni.2018. ápr. 23. 16:02
1/4 anonim válasza:
Sehogy. 55 éves emberek nagyon ritkán tudnak/akarnak változni.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem a te dolgod, ő egy önálló felnőtt ember, ha szükségét fogja érezni a változtatásnak, meg fogja tenni. A te dolgod ekkor jön el, hogy támogasd ebben. De azt, hogy kiskorúsítsák és helyette döntsenek, senki sem szereti.
3/4 A kérdező kommentje:
jogos, de egyébként nagykorú vagyok. (19)
2018. ápr. 24. 17:10
4/4 anonim válasza:
Nem írtam, hogy te vagy kiskorú. Ezt írtam:
"De azt, hogy kiskorúsítsák(őt, mármint édeasányádat) ..." Mivel kiskorúaknak szokták megmondani, mit tegyenek, és mi a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!