Hogyan kérdezzem meg édesanyámat? (bővebben lent) 13-14/L
Figyelt kérdés
Nos,szeretnék találkozni egy barátommal. 23 éves srácról volna szó. Majdnem azonos településen élünk. Én egy kisebb faluban élek. 15 km-re egy várostól ahol ő is el. Abba a városba járok iskolóba,szóval nem okozna gondot a buszozás. A srácot nagyon nagyon régóta ismerem. Volt időm kiismerni. Nem egy olyan srác aki csak megdugna. Teljesen normális. Mivel a bérletem lejárt saját zsebből mennék amihez csak édesanyám engedélye no meg persze édesapám engedélye is kell. Anyum kicsit szigorúbb mint apu. Megbíznak bennem (reményeim szerint) csak nagyon féltenek. Mit gondoltok,hogyan kérdezzem meg a szüleimet,hogy pénteken találkozhatok e a haverommal? (nem a pasim /barátom mielőtt valaki így gondolta volna, csak egy haver) Semmi olyat nem tervezek csinálni amit akár megbánhatok,esetleg egy ölelés semmi más. Azt terveztük, hogy sétálunk egyet, beszélgetünk s egyéb dolgok. Az olyan válaszokat mint például "pedofil állat, csak megdugni akar" kérem mindenki mellőzze. A válszokat előre köszönöm. :)2015. dec. 29. 13:44
1/30 anonim válasza:
Attol fugg...anyud ismeri ot? Miota ismeritek egymast?
2/30 anonim válasza:
A kérdés az, hogy honnan ismered. Találkoztál már vele élőben? Vagy ez egy Facebookon (vagy egyéb közösségin) kialakult barátság? És mint előttem kérdezték, találkoztak már vele a szüleid?
Szerintem ja nem ismerek, feltétlen mutasd be nekik (első?) találkozáskor.
3/30 anonim válasza:
Elé állsz anyukád elé, és elmondod, hogy találkozóra szeretnél menni egy ismerősöddel.
13-14 éves lánynak amúgy egy 23 fiú nem a partnere. Még egy ölelés erejéig sem.
Őszintén megvallva, én nem engednélek el.
4/30 A kérdező kommentje:
Nem találkoztam még vele. Igen neten ismertem meg. Anyum nem ismeri. Azt nem mondanám el,hogy hány éves..azt mondanám,hogy egy barátnőmmel találkozok. (vele is fogok aznap) Rendben, akkor ölelés sem lesz, s semmi más.
2015. dec. 29. 14:46
5/30 A kérdező kommentje:
Hmm..körülbelül fél éve ismerem. Igaz, azt mondtam,hogy nagyon régóta ismerem. De úgy gondolom ez elegendő idő kiismerni valakit. (midnen nap beszélnünk, szinte egész nap)
2015. dec. 29. 14:48
6/30 anonim válasza:
azért azon fennhangon tudok röhögni, mior egy 13 éves kislány oylat állít, hogy már nagyon rég óta isemr egy 23 éves férfit és jól kiismerte. El nem bírom képzelni, hogy egy 23 éve smiért akar egy 13 évessel "barátkozni". Biztos nem engednélek, pláne, hogy hazudnál is a dologról és ha _akármi_ baj lenne, a szüleidnek fogalma se lenne róla, hol vagy. Rettentő gyerek vagy még...
7/30 A kérdező kommentje:
Van magamhoz való eszem. Nem tennék olyat ami tudom hogy rossz s nem kéne. Nem értem manapság miért nem lehet tőlünk jóval idősebbekkel barátkozni. Vannak még normális emberek.
2015. dec. 29. 14:53
8/30 anonim válasza:
Nyilván vannak, de meséld már el, hogy egy 13 éves gyereknek és egy 23 éves majdnem felnőtt embernek milyen közös témája lehet? Tényleg érdekel.
9/30 A kérdező kommentje:
Igazából bármiről tudnunk beszélgetni. Bandákról,könyvekről,zenéről..bármiről.
2015. dec. 29. 15:01
10/30 anonim válasza:
A farkánál fogva lógatnám fel egy egész napig azt a 23 éves fiút, aki találkozót beszél meg egy távoli, csak neten megismert gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!