Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg édesanyám...

Hogyan kérdezzem meg édesanyámat? (bővebben lent) 13-14/L

Figyelt kérdés
Nos,szeretnék találkozni egy barátommal. 23 éves srácról volna szó. Majdnem azonos településen élünk. Én egy kisebb faluban élek. 15 km-re egy várostól ahol ő is el. Abba a városba járok iskolóba,szóval nem okozna gondot a buszozás. A srácot nagyon nagyon régóta ismerem. Volt időm kiismerni. Nem egy olyan srác aki csak megdugna. Teljesen normális. Mivel a bérletem lejárt saját zsebből mennék amihez csak édesanyám engedélye no meg persze édesapám engedélye is kell. Anyum kicsit szigorúbb mint apu. Megbíznak bennem (reményeim szerint) csak nagyon féltenek. Mit gondoltok,hogyan kérdezzem meg a szüleimet,hogy pénteken találkozhatok e a haverommal? (nem a pasim /barátom mielőtt valaki így gondolta volna, csak egy haver) Semmi olyat nem tervezek csinálni amit akár megbánhatok,esetleg egy ölelés semmi más. Azt terveztük, hogy sétálunk egyet, beszélgetünk s egyéb dolgok. Az olyan válaszokat mint például "pedofil állat, csak megdugni akar" kérem mindenki mellőzze. A válszokat előre köszönöm. :)
2015. dec. 29. 13:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Fél év messze nem "nagyon nagyon rég"

Messziről jött ember meg azt mond amit akar, netről ismered, azt mutat meg magáról amit szeretne. Tudod melyik épeszű szülő engedné el a 13 éves lányát egy felnőtt férfivel.

Ha találkozni akarsz vele akkor ne hazudj édesanyádéknak, mondd meg a srác korát és menjen el ő hozzátok. A szülők előtt, a nappaliban ülve is lehet bandákról beszélgetni.

2015. dec. 29. 15:12
 12/30 anonim ***** válasza:

Remélem édesanyádnak több esze lesz, mint neked!

Ha én lennék az anyád, akkor a srácot a rendőrök várnák helyetted.

Ne legyél ennyire naiv!!!

2015. dec. 29. 15:15
 13/30 A kérdező kommentje:
Teljesen normális férfiről van szó ebben biztosak lehettek. Már mondtam, hogy túloztam. Jól vagyok megnevelve,ezért semmi olyat nem tennék amit megbánnék. Csak tanácsot kértem, nem azt, hogy szidjatok össze-vissza engem s őt is.
2015. dec. 29. 15:18
 14/30 A kérdező kommentje:
Rendben... Nem találkozok vele.
2015. dec. 29. 15:19
 15/30 anonim ***** válasza:

Ez a beszéd!

:)

2015. dec. 29. 15:26
 16/30 anonim ***** válasza:

Barátkozni lehet.

De az írásodból úgy tűnik (javíts ki, ha tévedek), hogy te érzel is valamit iránta. Az viszont nagyon nincs rendben.

2015. dec. 29. 15:32
 17/30 anonim válasza:
100%
Itt nem az a lényeg hogy te jó vagy e nevelve és semmi olyat nem tennél, hanem az a kérdés hogy ő esetleg nem e kötözne le egy pincébe és erőszakol meg. Gondolkozz már egy kicsikét, egy 23 éves férfi mégis miért áll le egy 13 éves kislánnyal?? Igen még kislány vagy és naiv. Olvass kicsit utána az ilyen "neten" megismerkedtem valakivel történekkel és tanulj mások hibáiból.
2015. dec. 29. 15:35
 18/30 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam, hogy nem találkozok vele. Innentől nem értem a problémádat s a felháborodást.
2015. dec. 29. 16:00
 19/30 A kérdező kommentje:
Barátságnál többet semmiképp sem érzek iránta,ahogy ő sem irántam. (de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy tévedek)
2015. dec. 29. 16:02
 20/30 anonim ***** válasza:

Találkozni lehet vele, ha tényleg csak a haverod, és alaposan ismered.

Skypeoltatok már? Láttad kamerában? Biztos tudod, hogy ő az aki kint van profilképnek?

Ha találkoztok mindenképpen mondd meg anyudnak es apudnak a srác korát, meg mindent amit tudsz róla, szerintem beszéld meg, hogy kimész elé a buszmegbe és vidd fel, a szülőkkel biztonságban leszel( az ördög soha nem alszik).

Nekem is van 40 éves haverom is, admin egy oldalon, ha mondjuk segítség kell matekhoz segít, fizikából is, skypeon mikiztünk is, tudom, hogy felesége van, meg mit dolgozik stb. De soha nen említette, hogy találkozna velem.

Nem biztos, hogy pedofil, de mint írtam az ördög nem alszik. S a buszmegbe se menj egyedül vigyél valakit magaddal mindenképpen, ha lehet fiút.

Kb ennyi.

2015. dec. 29. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!