Help! Hogyan kérdezzem ezt meg a páromtól?
Figyelt kérdés
Tettekkel nem sikerült a tudtára adnom mit akarok, ő sose kezdeményezett, szóval szeretném megkérdezni, hogy miért nem akar szexelni velem sose? De ezt így nyíltan megkérdezni nem lesz bátorságom, elég félénk vagyok. De akkor meg hogyan tudjam meg hogy mi a helyzet? Valaki átfogalmazná a kérdésem kevésbé cikire? Vagy nem tudom...2015. aug. 19. 22:04
1/7 anonim válasza:
Szivem, en ugy erzem, hogy a kapcsolatunkat egy uj szintre emelhetnenk. Te mit szolnal hozza?
2/7 Escalation válasza:
Először is nő vagy vagy férfi?
3/7 anonim válasza:
1/1 Az nem biztos hogy jó lesz,még lehet hogy félreérti és leánykérésre fog gondolni... :-D
Viccet félretéve,a kérdezőtől: Mióta vagytok együtt a pároddal? Mert ez kulcsfontosságú azért...
4/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. És eléggé régóta együtt vagyunk már...
2015. aug. 19. 22:49
5/7 anonim válasza:
Az eléggé régóta,az lehet 1 nap és 1 év is,szóval nem lettünk okosabbak. Én nem tudom elképzelni ezt valóságosnak,hisz általában minden megy szépen a maga útján,egy ismerkedés során.Persze lehet egy férfi is félénk,akkor neked kell kicsit jobban kezdeményezni.Én nem kérdeznék semmit,mert ezt nem lehet normálisan megkérdezni,inkább kezdeményeznék,egy csókkal,simogatással,azután ha arra sem reagál sehogy sem,akkor ott gond lesz...
6/7 anonim válasza:
Mikor fogsz jól megrakni? Te pipogya!
7/7 anonim válasza:
hát ez fura, én ha összejönnék egy csajjal, akkor tuti nem mondanék nemet, mivel azért jöttem össze vele mert bejön
itt valami hiba van a rendszerben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!