Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg édesanyám...

Hogyan kérdezzem meg édesanyámat? (bővebben lent) 13-14/L

Figyelt kérdés
Nos,szeretnék találkozni egy barátommal. 23 éves srácról volna szó. Majdnem azonos településen élünk. Én egy kisebb faluban élek. 15 km-re egy várostól ahol ő is el. Abba a városba járok iskolóba,szóval nem okozna gondot a buszozás. A srácot nagyon nagyon régóta ismerem. Volt időm kiismerni. Nem egy olyan srác aki csak megdugna. Teljesen normális. Mivel a bérletem lejárt saját zsebből mennék amihez csak édesanyám engedélye no meg persze édesapám engedélye is kell. Anyum kicsit szigorúbb mint apu. Megbíznak bennem (reményeim szerint) csak nagyon féltenek. Mit gondoltok,hogyan kérdezzem meg a szüleimet,hogy pénteken találkozhatok e a haverommal? (nem a pasim /barátom mielőtt valaki így gondolta volna, csak egy haver) Semmi olyat nem tervezek csinálni amit akár megbánhatok,esetleg egy ölelés semmi más. Azt terveztük, hogy sétálunk egyet, beszélgetünk s egyéb dolgok. Az olyan válaszokat mint például "pedofil állat, csak megdugni akar" kérem mindenki mellőzze. A válszokat előre köszönöm. :)
2015. dec. 29. 13:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ha találkoznék vele,velem tartana egy barátnőm,ezt már megbeszéltem vele is. Tudunk verekedni mindketten.
2015. dec. 29. 16:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok. Oké, ha te nem érzel többet iránta. De biztos vagy benne, hogy ő sem?

"Tudunk verekedni mindketten."

Sokat érnétek vele egy 23 éves férfi ellen...

2015. dec. 29. 16:38
 23/30 A kérdező kommentje:

Írónia volt..:DDDD

Ő többet érez, azt hiszem..

2015. dec. 29. 16:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mi az irónia, és mi az igazság?

Beszédben lehet érezni az iróniát a hangnemen, de írásban nem mindig lehet tudni, hogy mit szánnak annak.

2015. dec. 29. 17:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Nos az az igazság, hogy velem tartana, de azt nem gondoltam komolyan, hogy két 13 éves lány megtudja védeni magát egy 23 éves férfi ellen. Gondoljátok amit akartok, én tudom, hogy a légynek sem tudna,telefonáltunk már, nem skype, igaz.
2015. dec. 29. 17:20
 26/30 anonim ***** válasza:

Ja, hogy az volt irónia...

Viszont ha az nem irónia volt, hogy ő többet érez, akkor lehet, hogy tényleg nem a legjobb ötlet találkozni vele.

2015. dec. 29. 17:26
 27/30 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Köszönöm,erre már magamtól is rájöttem.
2015. dec. 29. 17:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Igazából, nem tartom kizártnak,hogy két lány megtudja védeni magát.
2015. dec. 29. 17:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Kislány, egy nagyobb sallertől kifeküdnétek, ne viccelj már. Szerinted meg az hol egészséges, hogy egy 23 éves bármit is akar egy 13 éves gyerektől? 23 évesen a saját korosztáylában kéne ismerkednie és barátkoznia, vagy legalább 18 éven felüliekkel, nem általános iskolásokkal. Ha te ezt nem látod, az elég gáz.
2015. dec. 29. 17:45
 30/30 A kérdező kommentje:
Erősen kétlem. Mindketten járunk karatéra s önvédelem órára.
2015. dec. 29. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!