Menő kabrió autótulajdonosok! Ti nem szoktatok attól tartani, hogy egy madár esetleg a fejetekre sz**hat?
Figyelt kérdés
Remélem vannak itt ilyen kabrió tulajok (vagy ha nem akkor 3. fél is leírhatja a véleményét). Őszintén megmondom, én ha multimilliomos lennék sem vennék ilyen nyitott tetejű autót, mert amilyen szerencsétlen/lúzer vagyok (mondjuk pont emiatt sem leszek soha gazdag) tuti pont velem fordulna elő, hogy tömött busz mellett pirosnál állva és előttem a zebrán áthaladó gyalogos tömeg szeme láttára kapnék a hajamra/arcomra egy jó nagy adag fehér ürüléket. Mondjuk ez bármikor előfordulhat, de egy buszra várva csak nem annyira égő (tudva, hogy alapból nem vagyok egy menőcsávó), mint egy 20-40 milliós kocsiban a merino bőrkárpitos masszás ülésben menő napszemcsiben rágózva és Martin Garrix számot bömböltetve kapni egy csomagot a kocsimba. Ami viszont sokkal inkább elképzelhető - és erre is válaszoljatok - hogy néhány irigyetek szemetet/rágót dobál a kocsitokba ezzel kompenzálva a köztetek lévő különbséget. Ilyenkor mit tudtok rá reagálni és egyáltalán mennyire gyakori jelenség ez?2018. ápr. 18. 14:35
11/12 anonim válasza:
Anno a Porsche Boxsterem megúszta, a Merci kabriómba beleszart egy galamb, de ki tudtam takarítani a bőrülésből.
A Porsche azonban egyszer telement falevéllel.
12/12 anonim válasza:
5 éve van egy E36 kabrióm. Soha semmi negativ élmény nem volt (eddig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!