Menő kabrió autótulajdonosok! Ti nem szoktatok attól tartani, hogy egy madár esetleg a fejetekre sz**hat?
Hajat mosni nem nagy dolog, a kárpitot jobban féltem xD
Mondjuk nem az a kategória vagyok, akihez a kérdésed szólt, a kocsim értéke is kevesebb, mint a 1/10-ede annak, amit a leírásban említettél
És ha ez nem elég, nézd meg "Ragtime"-ot!
Szegény Forman most halt meg!
Sopronban néhány évvel ezelőtt nekünk piros lámpánál beleköptek a kabriónkba, más igazán kellemetlen esetre nem emlékszem, pedig nem is 20-40 milliós kocsi, mint amit Te említettél.
10 körül volt újonnan, körülbelül mint egy komolyabb keménytetős Toyota, vagy bármi más, az sem zavar senkit.
Páromnak egy 20 éves, 400 ezres F Astra kabriója van, mégis azt hiszik az emberek, hogy a kabrió instant drága autót jelent. :D Rendszeren kapjuk a beszólásokat, ha le van hajtva a tető.
Egyébként nem szart még le egyikünket se madár, be sem dobáltak még semmit.
Pont annyi esély van, mint arra hogy gyalogosan lepottyant egy madár.
Kellemetlen lehet, és nem mondom hogy nem történhet meg. De azért messze nem mindennapos eset. szerintem.
6-osnak igaza van. Az emberek nem értenek az autókhoz. A legtöbbnek a legolcsóbbra is rá lehet mondani milyen luxus, ha valaki kicsit kipofozza.
Írjátok be googleba hogy Swift 1.3 cabrio. Teljesen más képet ad az autó tető nélkül.
Vagy csak nézzünk meg régi, olcsó de időtlen formatervezésű autókat. Ha kevésbé ismert annál jobb. Klasszikus kedvencem az 5. generációs Toyota Celica (google: 5th gen Celica). Lassan 30 évesek lesznek, de egyszerűen a mai napig gyönyörű, sportos és ritkasága miatt olyan érzést kelt abban aki nem ismeri mintha valami méreg drága sportautó lenne, a gazdagok játékszere. Egyszer megcsodáltam, de inkább otthagytam egy kereskedésben, gondolva hogy játszós autó kell és nekem erre úgyse futja. Pedig bagó pénzért árulták (400 ezer). Pusztán nem volt akkor még kint az ára mert nemrég hozták be. Másnap megláttam a hahu-n, de mire visszamentem érte már el is kelt. Pedig hétvégi, elszórakozós autónak nagyon jó lett volna.
A másik meg hogy nincs gyárilag ronda autó (na jó, kivéve a Multipla). Ha tisztán tartod az autódat és időnként újra kifényesíted vagy kifényesítgeted (hozzáértésednek megfelelően) akkor mérföldekkel jobban néz ki.
Egy lelakott 20-30 éves autóra ránéz az ember akkor "Mi ez a csöves járgány" reakciót váltja ki az emberből. De ha ugyan az az autó pusztán le van szépen tisztítva, és látszik hogy törődtek vele akkor máris "A tulaj nyilván gondos, és értékeli az idősebb autókat." gondolatok járnak az illető fejében.
Ha azért veszel autót hogy az emberek megbámuljanak meg tetsszen nekik, azt higgyék hogy tehetős vagy, az eleve rossz. De ha mégis ez a fő szempont akkor hidd el, marhára nem értenek az autókhoz. Legalábbis az emberek 90%-a biztos nincs tisztában az éppen aktuális piaci árakkal. Ránézésre ítélik meg hogy valaminek szép-e a színe és újnak tűnik-e vagy sem, illetve gyorsnak néz-e ki. Ha a kinézet a fő szempont akkor válassz valami coupét vagy cabriót. Ha tisztán tartod és vigyázol rá akkor már az emberek többsége azt hiszi sportautó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!