Van itt olyan aki megunta az eddigi életét és új életet kezdett? Hogyan? Milyen mértékben?
Nagyon sok számomra régen nagyon fontos ember esett ki az életemből az elmúlt 5 évben. A szívem legmélyén ezt nagyon sajnálom, de sajnos nem tudok mit tenni ellene, így hát próbálom elfogadni.
A családomban is kb 3 ember maradt akik igazán fontosak a számomra, és érzem, hogy ők igazán szeretnek (de sajnos a szüleim nem tartoznak közéjük)
Van kb 5 barátnőm, de egyiket sem tartom olyan igaz barátnőnek akiről tudom akármikor akármiben számíthatnék rá, és még évekig barátnők fogunk maradni. Úgy érzem ezek egy ideig-óráig fognak tartani már csak. De ki szeretném élvezni ameddig vannak. :(
3 rossz párkapcsolaton vagyok túl 20 éves lány létemre, az exeim, és az ő ismerőseik mind utálnak.
Úgy érzem nagyon sok ember utál, mert akár pár éve (osztálytársak voltunk, stb)én félénk, vissza húzódó voltam. De ők beképzeltnek, stbnek tartanak a mai napig.
Ha nem akarok járni egy fiúval, vagy nem úgy nézek egy emberre, nem úgy öltözködöm ahogy ők, már antipatikus vagyok számukra.
Az a kérdésem ha nem is költözök el, de hogyan tudnék új, jobb emberré válni?
Nem mások, hanem inkább magam és a jövőm miatt!
Aki új életet kezdett miért tette? Hány éves voltál? Mi motivált erre? Szelektáltad az embereket az életedből? külsőleg is megváltoztál? Jöttek jobb, hozzád valóbb emberek az életedbe?
Nagyon köszönöm a válaszokat:)
engem komplett kizsákmányolt a családom..
közös vállalkozások voltak ahol végül bennragadtam 10 év kőkemény meló árával (annyi pénzzel amiből más 70 évet él + felnevel egy családot)
így hát maradt az újrakezdés..eddig úgy néz ki jobban sikerül mint a régi cégek.
én pl nem szüntettem meg a kapcsolatot senkivel..ők maguk távoztak az életemből
és jelenleg kevés közülük aki úgy igazán elhiszi, hogy nem rágtam be..
25f
és én is dettó...
egoistának tartanak holott soha senkinek nem ártottam..irigyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!