Szerintetek az nagy szemétség a részemről hogy én szándékosan bámulom a lányokat az utcán hogy zavarban legyenek?
Figyelt kérdés
Van olyan lány aki elkapja a tekintetét, van olyan akit látszólag nem zavar lehet tényleg nem zavarja. Van olyan amelyik csúnyán néz. Olyan viccesek:D2018. ápr. 13. 11:49
31/35 anonim válasza:
20:16 a kérdező esetében nem sima ránézésről van szó. Múltkor mesélte valaki, hogy egyedül volt a benzinkúton és olyan furán viselkedett egy odaérkező férfi, hogy a nő már azt számolgatta, hogy milyen információkat tud megjegyezni róla a rendőrség számára, ha csinál vele valamit... És az a szomorú, hogy ez igaz is. A legtöbb nő tudja, hogy egy férfi potenciális veszélyforrás számára. De ez a férfiak számára csupán vicc sajnos...
32/35 anonim válasza:
Na jó, de a legtöbb nő meg fiatal lány nem azért jár az utcára, hogy ba**ópartnert találjon.
33/35 anonim válasza:
"Amúgy én nőként is csináltam ugyanezt mint a kérdező, így lett egy jó kis szexkapcsolatom :P"
Na jó, de a legtöbb nő meg fiatal lány nem azért megy ki az utcára, hogy ba**ópartnereket találjon.
34/35 anonim válasza:
Csináld csak, engem nem zavar, max hülyének nézlek.
35/35 anonim válasza:
#31-esre reagálva:
""milyen információkat tud megjegyezni róla a rendőrség számára, ha csinál vele valamit... És az a szomorú, hogy ez igaz is. A legtöbb nő tudja, hogy egy férfi potenciális veszélyforrás számára.""
- Sajnos a legtöbb férfi meg nem is sejti, hogy egy nő potenciális veszélyforrás számára. És az a szomorú, hogy ez igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!