Szerintetek azok az emberek akik szándékosan kihasználnak, illetve átvernek másokat, visszakapják az élettől a rossz cselekedeteiket?
Engem már nagyon sokszor kihasználtak illetve átvertek már eddigi életem során, mert túl segítőkészen , és jó indulatuan állok hozzá alapból mindenkihez.
Mostanában már egyre jobban kezdem már azt érezni ,hogy ebben a világban ezzel hozzá állással nem lehet boldogulni :(
Igen utolsó nagyon igazad van. Én sosem tudnám pl. azokat a dolgokat elkövetni amit mások csináltak meg velem szemben ,haszon , hatalom, pillanyatnyi öröm szerzési célokból. Mert utána olyan lelki ismeret furdalásom lenne ,hogy nem tudnék tőle nyugodtan aludni se..
Azt nem tudom meg ,hogy ezeknek a bizonyos emberek, hogy tudják minden , lelki furdalás nélkül megcsinálni ezeket a tetteiket?
Tudom , hülye ,naiv ,barom vagyok ezt megkaptam már sokszor,az ismerőseimtől is, de akkor se értem ,hogy képes valaki szem rebbenés nélkül átgázolni a másik jóindulatú embertársán csak azért , hogy neki jobb legyen.
Sajnos nem, pedig jó lenne.
Akik kihasználtak, összetörtek, megaláztak (voltak néhányan) élik tovább az életüket, és fogalmuk nincs, miért nem akarom látni sem őket.
Miért téged használnak ki? Miért beléd rúgnak bele? Mert nulla tekintélyed van, ezért. És ennyi is marad, amig nem teszel lépéseket azirányba, hogy behajtsd a számlát.
Egyébként a visszakapás a sötétben érvényesül, ott mindenki egyedül van magával, a kis démonok egyre nagyobbak lesznek, és egyre ijesztőbbek. Aztán majd kellenek az altatók, később a nyugtatók is.
Szokták is mondani, hogy aki jót cselekszik, a jót kapja vissza. Aki rosszat, az a rosszat kapja vissza. Én nagyon bízom abban, hogy te csupa jót kapsz vissza. :)))
Mint ahogy írtad, hogy ha rosszat tennél, nem tudnál aludni nyugodtan. Nálam is ez lenne. Én szívesen segítek másoknak, senkit nem hagyok cserben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!