Szerintetek az nagy szemétség a részemről hogy én szándékosan bámulom a lányokat az utcán hogy zavarban legyenek?
Inkább szánalmas. Semmi vicces nincs abban, hogy direkt bosszantasz embereket. Lehet, hogy pont egy olyan lányt bámulsz meg és röhögsz ki, aki éppen túl van egy traumán és először mer kimenni az utcára egyedül, és amíg te jókat vihogsz magadon, addig ő belül éppen összetörik és retteg, hogy vajon miért bámulod.
Önmagában ezért még nem éri meg verekedni, de ha bárki így előadná magát nekem, vagy a barátnőimnek, lehet, hogy azért kijárna a pofon. Aztán csak próbáljon meg visszaütni, 5 perc múlva már a földön lesz. Néhány emberre ráférne, hogy megtanulja, mi a tisztelet.
Ha NEM feltűnően bámul, hanem azért mert épp jól nézek ki, akkor egyáltalán nem zavar, sőt jólesik.
A lányok többsége ilyen. Az elismerő pillantásokat szeretik.
De valaki itt írja, hogy bámulja a villamoson, vagy buszon, mert szereti nézni az embereket. Nna, az tényleg beteges.
16. Azért megnézném a fordított helyzetet, te mit szólnál hozzá, ha a képedbe bámulnék és még pofákat is vágnék hozzá. Milyen reakciód lenne? Valószínűleg az, hogy mi a fene bámulnivaló van rajtam? Fika van az orromban? Pörköltszaftos maradt a szám? Stb., stb. :)
18. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!