Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az nagy szemétség...

Szerintetek az nagy szemétség a részemről hogy én szándékosan bámulom a lányokat az utcán hogy zavarban legyenek?

Figyelt kérdés
Van olyan lány aki elkapja a tekintetét, van olyan akit látszólag nem zavar lehet tényleg nem zavarja. Van olyan amelyik csúnyán néz. Olyan viccesek:D

2018. ápr. 13. 11:49
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Szóval két okból is nézem őket.
2018. ápr. 13. 12:14
 12/35 anonim ***** válasza:
47%
Más ha azért nézed mert csinos,de Te úgy tetted fel a kérdést,h szándékosan zavarba akarod hozni őket. Ez azèrt nem ugyanaz.
2018. ápr. 13. 12:21
 13/35 anonim ***** válasza:
76%

Inkább szánalmas. Semmi vicces nincs abban, hogy direkt bosszantasz embereket. Lehet, hogy pont egy olyan lányt bámulsz meg és röhögsz ki, aki éppen túl van egy traumán és először mer kimenni az utcára egyedül, és amíg te jókat vihogsz magadon, addig ő belül éppen összetörik és retteg, hogy vajon miért bámulod.

Önmagában ezért még nem éri meg verekedni, de ha bárki így előadná magát nekem, vagy a barátnőimnek, lehet, hogy azért kijárna a pofon. Aztán csak próbáljon meg visszaütni, 5 perc múlva már a földön lesz. Néhány emberre ráférne, hogy megtanulja, mi a tisztelet.

2018. ápr. 13. 12:23
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
Nézni nem bűn, sőt, ha beintek, arcon köplek és lehánylak, az sem bűn, de azért zavarna, nem?
2018. ápr. 13. 12:26
 15/35 A kérdező kommentje:
Feljelentenélek az tuti, bar mondjuk itt mindenkinek nagy a szája:D
2018. ápr. 13. 12:35
 16/35 anonim ***** válasza:
38%
Én is szoktam bámulni az embereket pl villamoson. Mondjuk én nem vagyok nem specifikus, csak úgy nézem őket. Nagyon érdekes reakciókat vált ki az emberekből, ha nézik őket.
2018. ápr. 13. 12:40
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Gyakorlod a szemmel vérést? :D Tudod az a baj ezzel, hogy vannak tiltott zónák, amit ha egy ideig nyilvánosan bámulsz zaklatásnak minősül. xD
2018. ápr. 13. 12:53
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

Ha NEM feltűnően bámul, hanem azért mert épp jól nézek ki, akkor egyáltalán nem zavar, sőt jólesik.

A lányok többsége ilyen. Az elismerő pillantásokat szeretik.

De valaki itt írja, hogy bámulja a villamoson, vagy buszon, mert szereti nézni az embereket. Nna, az tényleg beteges.

2018. ápr. 13. 12:53
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

16. Azért megnézném a fordított helyzetet, te mit szólnál hozzá, ha a képedbe bámulnék és még pofákat is vágnék hozzá. Milyen reakciód lenne? Valószínűleg az, hogy mi a fene bámulnivaló van rajtam? Fika van az orromban? Pörköltszaftos maradt a szám? Stb., stb. :)

18. voltam.

2018. ápr. 13. 13:07
 20/35 A kérdező kommentje:
En nem írtam olyat hogy pofákat vágok meg röhögök.
2018. ápr. 13. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!