Szerintetek az nagy szemétség a részemről hogy én szándékosan bámulom a lányokat az utcán hogy zavarban legyenek?
Figyelt kérdés
Van olyan lány aki elkapja a tekintetét, van olyan akit látszólag nem zavar lehet tényleg nem zavarja. Van olyan amelyik csúnyán néz. Olyan viccesek:D2018. ápr. 13. 11:49
21/35 anonim válasza:
20., kérdező. Ezt a választ nem is neked szántam. Neked leírtam a véleményem. De más arcába zárt helyen feltűnően nézni és azt lesni, mi az emberek reakciója, az nem az a kategória, amit te kérdeztél.
22/35 anonim válasza:
Bocsánat, piszkosul nem vicces, hanem eléggé frusztráló mikor a sok nyikhaj kis pöts(ű) csorgatja rád a nyálát.
És ehhez nem kell hogy kitedd bármidet is.
23/35 anonim válasza:
Mindenkinek nagy a szája?!... Ha a lesz egy lányod hülyegyerek akkor is ilyen kva vicces lesz ha megbámulják hozzád hasonló balfácánok?
24/35 anonim válasza:
16-vagyok. Én sem írtam sehol, hogy pofákat vágnék vagy a képükbe bámulnék. Csak nézem őket. Ha már nézni sem szabad a másikra, akkor egy nagyon kifordított világban élünk.
25/35 anonim válasza:
Mellesleg engem nem zavar, ha néznek. Sőt, kifejezetten élvezem. még mindig 16 voltam.
27/35 anonim válasza:
Hát igen, ami a nőknek zaklatás, erőszak, gyilkosság, az neked csupán vicc. Tipikus férfi ignorancia.
28/35 anonim válasza:
De hülye emberek vannak itt...Nekimenni valakinek, mert megnézett.. Életszerű. Meg továbbköltik, hogy ez már erőszak meg zaklatás, sőt még meg is akarja ölni őket, azért nézi. Túlságosan manipulálja az agyatokat ez a most aktuális zaklatásos metoo dolog, meg még prűdek is vagytok mellé. Amúgy én nőként is csináltam ugyanezt mint a kérdező, így lett egy jó kis szexkapcsolatom :P
29/35 anonim válasza:
27: én is nőből vagyok, és nem gondolom zaklatásnak, ha rám néznek. 16/24/25 vagyok
30/35 anonim válasza:
ja, elég nagy söpredék vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!