Belefáradtam a szegénységbe van kiút?
Ez az állandó körforgás , hogy mindig csak éppen ,hogy kitudom húzni egy hónapba , szórakozásra szinte semmit nem költök , hetente legalább 5 helyre beadom az önéletrajzomat , de még egy nem-re se hajlandóak a cégek. Beszélek angolul, lengyelül társalgási szinten, van tapasztalatom min 3 éves irodai munkába, vendéglátásba, informatikába. Elvégeztem egy normális fősulit is.
És akárhogy próbálkozok semmi, jelenleg is közmunkán vagyok.
Nem beszélve arról a bánásmódról ahogy rátekintenek az emberre.
Értem én , hogy nullának tartanak ,de azért nem kéne senkinek nézni azért mert éppen nem egy állandós vagyok... A jelenlegi cégnél ahol vagyok nem egyszer voltak jó ötleteim ,de csak azért elutasítottak mert nehogy már a közfoglalkoztatott valamit jobban tudjon. Teljesen elvagyok már keseredve.
Call center is tök jó. Egy barátnőmnek csak angol nyelvtudása volt és 6 év brit vendéglátós tapasztalata. Most nettó 220 ezerért egy magánklinikán angol nyelvű call centeres, nagyon szereti.
Vizsgáld felül az önéletrajzodat, hogy nincs-e benne valami baki. Írj motivációs levelet mindig mellé. Előbb-utóbb összejön.
Ha nagyon nem, akkor ami ma mindennél többet ér: egy jó szakmunkás végzettség!!! A jó szakemberekért ma már harcolnak a cégek (legalábbis Budapesten és vonzáskörzetében), többet keresnek, mint a diplomások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!