Megbocsátanál egy olyan embernek, akivel egykor imádtátok egymást, de aztán nagyon durván szitkozódott, de megbánta?
Illetve nem is a megbocsátás a kérdés, hanem az, hogy akarnád-e még, hogy bármilyen köze is legyen hozzád?
Ilyenekre gondolok, hogy "takarodj a k...anyádba!", "undorító vagy, hányok tőled!", "szánalmas, nyomorék ember vagy!", "b...ódj meg!"
Van erre bocsánat? Illetve mentség, elképzelhető hogy valaki olyat mond, tesz, ami a másikat feljogosítja ilyen beszédre?
Ha utána "bizonyította", hogy ő nem ilyen ember, tudnátok meg nem történtének tekinteni?
hát ezek nagyon csúnya szavak. akkor lenne mondjuk érthető, ha a másik pl. minimum megcsalta volna, és mikor ez kitudódott, akkor az érzelmi sokk miatt így reagált volna.
De ha csak valami kis dolog miatt reagált így, akkor szerintem nem szeret téged ez az ember. Aki így beszél a másikkal, az nem szereti a másikat.
Köszi a válaszokat! Megcsalásról szó sincs, sokkal kisebb súlyú dolog, hosszú lenne elmondani.
#4 nem értem a kérdést, semmi ilyesmiről nincs szó. Nem mondanám, hogy szükségem van rá, de még mindig szeretem, csak az eszem viaskodik ellene.
Nekem exem illetett hasonló "kedves" jelzőkkel. Kiegészítve egy kis "mindig is egy rohadt qrva vagy és az is maradsz"-al.
Pedig megbocsátottam neki, hogy tönkretette az életem. Ahogy ezt kimondta abban a pillanatban fogtam magam, felálltam és otthagytam a francba. Azóta nem láttam többet és nem is beszéltem vele.
Remélem soha nem is kell!
Velem egyszer beszélhet így valaki.
Ha az anyámat szidja, akkor eltöröm az orrát, és onnantól kezdve nekem ne puncsoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!