Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szarban nem voltak mellettem...

A szarban nem voltak mellettem, hogy nézzek a szemükbe megbocsátanál nekik?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon sok barátom van/haverom csajok voltak úgymond “mellettem vagyis “szerettek” inkább ilyen ismerősöknek nevezném őket 1 barátom van akivel tartom a kapcsolatot.

A lényeg annyi, hogy mist volt egy elég nehez idoszakom, minden ram szakadt rohadt sokat dolgoztam,kocsit kellett vennem, lelkileg is szarul voltam és mindenki elhagyott még a baratnőm is. Mindennek elmondtak a hátam mögött, kitaláltak dolgokat...és egyedul maradtam.

Most, hogy kezdek helyre állni a baratnőm is jönne vissza meg keresi az utat hogyan...a barátaim is. Az utóbbi 1 hónapban ezeket az embereket a barátnőmmel együtt elküldtem a b...os p...ba.

Azt látom, hogy most ok vannak abban a helyzetben amiben en voltam.

Egyáltalán nem sajnálom oket, utálom az érdek embereket. Viszont megbocsátanátok nekik? (Ez nem azt jelenti, hogy hagyom hogy a társaságomba legyenek, hanem siman egy távolság amiben csak ismerősök vagyunk egymásnak) vagy hogyan kezelnétek ezután őket?

Mert elkezdtem szépen lassan bosszút alllni is rajtuk, viszont rajtam ez nem segít max látom hogy szarul vannak.

25f koszonom a válaszokat!

2018. febr. 24. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Bosszút fontolgatni nem érdemes felnőtt ember vagy nem tini. Vannak ilyen emberke, a legnagyobb büntetés az hogy feléjük se nézel neked se jó az hogy ha a múltbeli sérelmeket hozod fel
2018. febr. 24. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem bocsájtanák meg nekik. De bosszút állni se éri meg. Lépj tovább rajtuk.
2018. febr. 24. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ignoráld őket. Hidd el az mindennél nagyobb büntetés.
2018. febr. 24. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bajban ismeszik meg a jóbarát. Akinek csak akkor kellesz ha van cigi, sör, megpénz az nem barát. Érdekemberek. El kell őket felejteni. Úgy is az lesz elintézve, amit elintézel magadnak. Mai világban sajnos ritka az igazi barát. Akkor inkább egyedül.
2018. febr. 24. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mikor bajban voltam, olyanok álltak mellém, akikről nem is gondoltam. Azok, akikre számítottam (volna), meg elkerültek, mondván, van nekik is problémájuk.

Azóta nem a barátaim. Nem kell bosszút forralni, zárt ki őket az életedből. Bosszúra sem méltók.

2018. febr. 24. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerős, én pár éve nem tartom velkük a kapcsolatot, felőlem meg is halhat mindegyik, az sem érdekel.
2018. febr. 24. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerős sztori.. az élet már csak ilyen :(
2018. febr. 24. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

Én hagytam őket, miután azt csinálták velem, amit te leírtál.

(Persze, ahogy visszahallottam, most én vagyok a szemét. Pedig csak annyit teszek, hogy annyira foglalkozom velük, mint ők velem, amikor nyakig ért a sz@r körülöttem és ráadásul hullámzott is.)

Bosszút állni felesleges, a hideg közöny rosszabb!

26N

2018. febr. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!