Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hiányérzetem van, mert nincs...

Hiányérzetem van, mert nincs mellettem senki?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm, eddig nem is nagyon "igényeltem". Nem motivált hogy körülöttem mindenkinek van és soha nem éreztem azt, hogy "igen, ez Az a lány".

Mostanra egyre több lány van a közelemben ( helyileg, nem ismeretség szerint ), aki tetszik, akiket szívesen megismernék. Mit ne mondjak, elég sikertelen vagyok. Ha élőben beszélek valakivel viszonylag sikeres vagyok, a mai többséghez képest nagyon rendes vagyok, de nem tudok akkora bátorságot összeszedni hogy csakúgy ok nélkül odamenjek egy lányhoz. Neten már bátrabb vagyok, de sokkal kevésbé sikeres. Többnyire vissza sem írnak, avagy csak pár napig beszélünk.

Mostanra hiányérzetem van, nincs mellettem senki. Szeretnék valakit, aki nem rokon, nem barát, nem haver, és ott van mellettem. Nem tudom miért. Hogyan lehetne leküzdeni, megváltoztatni ezt?

2016. okt. 8. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, az ember társas lény ezért hát teljesen normális ha magányosnak érzed magad
2016. okt. 8. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehetne leküzdeni, megváltoztatni ezt?"

Gyakorlattal, rengeteget kell beszélgetni lányokkal, egy idő után nem lesz probléma szóba elegyedni másokkal.

2016. okt. 8. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
2# itt kezdődik a baj. Sokat kell beszélgetni lányokkal. De ha nem tudok?
2016. okt. 8. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd, ez ugyan csak egy ötlet a részemről: anotalk.hu

Sok a tini, nem mindegyikkel lehet de 4-5 keresésen belül találhatsz olyat akivel tudsz normálisan beszélni. Itt tesztelheted h milyen témákra vevők a lányok, mi az ami untatja stb. Lényeg h sokat lehet beszélni olyan témákról amiket élőben is felhozhatsz.

( ha az oldal nem dob be 1 percen belül frissítsd a lapot)

2016. okt. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!