Nem hisz bennem senki, így, hogy csináljam végig?
Magadban kell hinni, nem másokban, ha ilyenek, nem kell meghallani amit mondanak, hagyd figyelmen kívül.
Tudom, nagyon nehéz. Én is szenvedtem - szenvedek hasonlóktól.
1. ne érdekeljen, engem sem támogattak kb. soha - fel is adtam az utolsó évben, mondjuk nekem a szak sem tetszett
2. pár hónap és költözök svájcba tripla ennyi fizuért, amit itthon kapnék, persze most sem hisznek bennem, stb.
3. milyen barát az olyan, aki semmibe vesz, és visszahúz?! Szerintem nincs szükséged olyan emberekre :)
Segíthet a pszichológus, de sokba kerül. Persze, ha muszáj megéri. Itt sok biztatást kaptál. Szerintem is érdemes belevágni mindenbe, amihez elég erőt érzel.
Nem biztos, hogy a bizalom hiányzik a környezetedből, lehet, hogy ők nem olyan szorgalmasak, kitartóak, talán irigyek is kicsit vagy egyszerűen féltenek. Az biztos, hogy egy nem támogató családban nehezebb.
De mutasd meg nekik és főleg magadnak. Menni fog.
Én csak azért is megmutatnám mindenkinek. Igaz, én nem ilyen helyzetben vagyok, mint te. Anyagilag rossz körülmények között nőttem fel és már kiskoromban megfogadtam, hogy megmutatom az egész világnak, hogy ki lehet törni a nyomorból.
Csak kis ösztönzésképpen (remélem ösztönzően fog hatni) 2 év van hátra az egyetemből, jó szakot választottam. Miután elvégzem, 300.000-es nettó keresetre is lehet számítani. Ha nagyon elkezdek szakosodni a szakmán belül és jól csinálom a dolgomat, akkor 1.400.000-ig mehet a fizetés fölfele és még így is alul vannak fizetve az emberek. Magamról tudom, hogy sikerülni fog és ha nekem sikerülhet, akkor neked is sikerülni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!