Engem miért nem hallgat meg senki sem?
Figyelt kérdés
Tipikusan az az ember vagyok, aki mások ,,lelki szemetesládája". Meghallgatok mindenkit figyelmesen, csak éppen ebből soha nem kapok vissza semmit sem. Marha rosszul esik, hogy a saját bajaimat nem mondhatom el senkinek sem. Félreértés ne essék, én nem azt várom, hogy bárki is helyettem oldja meg a problémáimat, csak annyiról van szó, hogy nekem is jól esne az, ha valaki figyelne rám is kicsit. Miért nem hallgat meg senki? Mi lehet az oka?2016. szept. 20. 18:06
1/9 anonim válasza:
Pl. nem teszed ki "előtérbe" a saját problémáid és nem adsz nekik prioritást. Mások megérzik azt ha nem tartod magad "fontosnak".
2/9 anonim válasza:
Mert xar emberek.. keress mas baratokat! En meghallgatlak amugy ha szeretned! ;) 14l
3/9 anonim válasza:
Én is nagyon szívesen meghallgatlak. :) Írj, ha gondolod. 25F
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Captain Obvious.
2016. szept. 20. 23:19
7/9 A kérdező kommentje:
Ha tényleg ennyire intelligens vagy, írj egy tíz mondatból álló érvelést, hogy miért hülye a kérdés. Ha ez nem megy, akkor fogd be a pofádat, te majom.
2016. szept. 21. 21:17
8/9 anonim válasza:
Majd írok neked egy regény érvelést, persze.
Azért nem érdekelsz annyira, hogy olyan sok időt rád pazaroljak. Már most is túl sokat pazaroltam rád.
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs több kérdésem... :D
2016. szept. 21. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!