Ha te lennél a kiszemelt csaj aki kellene de a baratnődre nyomulnék rá direkt előtted mit tennél?
Tehát van egy csaj aki tetszik komoly baratnőnek eltudnám elképzelni de nem akarom magam mellette azért lekötni örökre.
A másik lány az ő még szebb ő dugni akar velem amire egyértelmű jeleket adott (szóval versenyeznek egymással) pedig barátnők
A komoly csajnak van pasija de engem akar a másiknak is de ő is.
Egyszerre szoktam veluk beszélgetni, találkozni is szóval sokat beszélnek rólam.
Ezért úgy gondoltam hogy egy módszer van( mert igazából mind a kettő kell...az hogy amelyik dugni akar azt a komoly csaj elött szedem fel hogy ő is jöjjön.
Vagy esetleg kicsit több dolog is történhet.
Tehát az egyikkel csak jatszanék a másikért .
Ha te ezt nem tudnád és előtted történne hogy reagalnál?
1 es vagy kettes számot írj először legyszives a igen vagy nemmel es utána bármit amit akarsz😀
Tudom hogy két szék közé ülnék de a volt csajom is vissza akar jonni hozzám és még van kettő aki jönne. Szoval annyira nem zavar...
Tudom k...og meg c...cska vagyok nyugodtan azt is oda írhatod csaj tetszeni fog 🤣
A probléma az hogy barátnők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!