Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ráírni a kiszemelt lányra. Mit tegyek? Mit írjak neki, hogy ne tűnjek tolakodónak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 20:28
1/6 Allycica222 válasza:
sziia :) szerintem először írj rá beszélgess kicsit vele és utána vedd kicsit érzelgősebbre a figurát tudakold meg hogy vajon testzel e neki vagy ilyessmi :) csak vigyazz nehogy azt higgye hogy csak baratkozni akarsz ;)
2/6 anonim válasza:
Szia. Tetszel és szeretnélek megismerni szerintem tökéletes indulásnak.
3/6 anonim válasza:
Kérdezz valamit egy olyan dologról ami mindkettőtök érdeklődési körében benne van, vagy amit tudod hogy szeret.Mindenki szereti ha olyan dologról kérdezik ami tényleg érdekli sablon "csajozós" kérdések helyett.
5/6 Clay Morrow válasza:
Ti örüljetek, hogy legalább megvan ismerősnek, ill. tudnátok írni, de én még azt se, pedig interneten keresztül nekem eléggé jól megy...
6/6 anonim válasza:
Mit akarsz írni egy lányra? Tetoválóművésznek készülsz?
Ha írni akarsz mindenképpen, akkor írj egy levelet, és add fel postán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!