Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hagy békén? Lenyúlta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradicsom31 kérdése:

Miért nem hagy békén? Lenyúlta a kiszemeltem, összehordott neki minden marhaságot, és még azután is piszkál.

Figyelt kérdés

Van az évfolyamomban egy fiú, aki nagyon tetszik, együtt van németóránk. Mikor mellé ültetett a tanár, elkezdtünk beszélgetni. Már ott tartottunk, hogy óra előtt mindig beszélgettünk, ha nem értettem valamit, segített, ő jó németes. Mondta, hogy szerinte aranyos lány vagyok, és kedvel nagyon. :)

Aztán jött egy csaj az osztályukba. Az a tipikus "swag". Az apja Amerikában egy nagy cég tulajdonosa, full gazdagok. A szüleik állítólag elváltak, és a csaj most itthon él az anyjával. Az a tipikus vasalthajú, szőke-rózsaszín ombre haja van, fullcap sapkákban jár, tényleg divatos és csinos lány, az osztályomból is több fiúnak is tetszik.

Németen találkoztam vele, elbeszélgettünk, kedves lánynak tűnt, de aztán mikor egyik nap lebetegedtem, és 1 hetet hiányoztam, már rá is mászott a srácra, és németen is ott ül mellette, szünetben állandóan a srác seggében lóg, viháncol, de idegesítően hangosan. Egy "csaj klánt' is összeszedett, még a budira is együtt járkálnak. Ott igazgatja a sminkjét a wc-ben.

Egyik nap hamarabb mentem be a suliba óra előtt, akkor találkoztam a sráccal, köszönt, és odahívott beszélgetni. Nagyon jól esett vele dumálni. Mondta, hogy suli után elhívna, hogy együnk meg egy sütit valahol. Pont ekkor toppant be a csajszi, és hallotta mindet. Suli után mentem a sráchoz, hogy na akkor induljuk, de közben ott állt mellette a csajszi, aki állítólag "nagyon jó barátja lett". Mondta, hogy nem tud menni, mert annak a lánynak megy segíteni németezni, mert sok mindent nem ért...... Koppantam... nagyon szarul esett, pityeregtem is a buszon hazafelé.

Hétfőn láttam, hogy nincs a srác, elvileg beteg. Odajött a csaj hozzám a wc-ben, és kijelentette, hogy szálljak le róla, mert ha nem, akkor megver, és az egész suliban elterjeszt rólam valamit, és neki hinni fognak, mert ő itt a legnépszerűbb.

Ezt elmondtam a srácnak, aki elküldött a francba, hogy merek ilyet mondani, miattam szegény lány csak sír, amiért ezt mondtam, és most már szarik a fejemre.. Nem is köszön, elmegy mellettem. A csajszi meg csak röhög rajtam.

Állítólag sulibulin összemelegedtek, és múlthéten le is feküdtek egymással....

Nagyon fáj ez az egész, ez a fiú egy rendes fiú, nem egy ilyen hülye libát érdemel. Persze ő azt látja, amit a lány mutat felé, azt nem hiszi el, hogy mekkora egy kétszínű, beképzelt, elkényeztetett dög... :(

Mit tegyek, hogy leszálljon rólam? Már a fiúhoz sem megyek oda beszélgetni, elmegyek én is mellette, csak azért, hogy a lány békén hagyjon.. De még így is piszkál.. Múltkor odajött hozzám az öltözőbe, és meghúzta a hajam, és azt mondta rám, hogy r.banc.. A lányok is látták, ők is mesélték a fiúnak, de nem hiszi el..

Engem már csak az érdekel, hogy ez a csaj leszálljon rólam... A srác meg hülye, hogy nem lát :(

Mit tegyek, hogy békén hagyjon? Elegem van....... :'(

16/l

2016. jan. 29. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
na szoval az a tanácsom h nem irok semit mer oan fárad vagyok h részegen jobban látok..
2016. jan. 29. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké ;)
2016. jan. 29. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan helyzet amiben semmit nem tudssz tenni, nem érdemled meg azt hogy így járj és a csaj sem érdemli meg a srácot csak sajnos az életben (ahogy azt később még látni fogod) sokszor nem érvényesek ezek a szabályok, sokszor van az hogy a jók rosszul járnak a rosszak pedig elviszik a pálmát de ne aggódj ha nem is most és nem is holnap egyszer utólér Mindenkit a megérdemelt jutalma/büntetése én mint fiú hasonlóképpen jártam, sőt még rosszabbul egész iskolás éveim alatt ez volt a sorsom de 24 évesen megházasodtam és egy nagyon kedves, szép, szerető lányt vettem el 25 évesen kezdtem dolgozni most 30 vagyok és Maseratim van 1 gyönyörű kislányom a feleségem szép házunk egyszóval mindenünk megvan sőt még több is, amikor összefutottam azzal a fiúval aki hasonló helyzetben volt mint a szőkeség beszélgettünk kicsit. Őneki a magánélete romokban van mert eleinte neki nem volt jó senki aztán már ő nem volt jó senkinek, a karrier számára nem létező fogalom és az apuci sem tudja már pénzelni. Ne feledd a jó emberek előbb vagy utóbb mindig nyernek. Ha az élettől kapsz egy pofont, állj fel és Menj tovább. Továbbá azt javaslom hogy engedd el a fiút valószínűleg már nem kapod meg ő vak volt. 1000 meg egy más rendes fiú is mászkál a világon Úgyhogy fel a fejjel, menj tovább. (elnézést a helyesírás Sosem tartozott az erósségeim közé, így telefonról meg pláne nem tudok írni)
2016. jan. 29. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

"Állítólag sulibulin összemelegedtek, és múlthéten le is feküdtek egymással.... "

Ez nem egy rendes fiú....néhány nap alatt lefeküdt egy csajjal (állítólag), ráadásul egy ilyennel....Hol látod itt a rendes fiút? Egy farka után rohanó kis köcsög.

Egy ilyen srác nem való ilyen normális(nak tűnő) lányhoz, mint te vagy. Hidd el, jobbat érdemelsz.

De....akármennyire is kegyetlenül hangzik, a srác nem volt a tiéd, még igazán közel sem kerültetek egymáshoz...szabad volt, mint a madár, szóval nem csoda, hogy képbe került valaki más.

2016. jan. 29. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

3. Köszönöm :)

4. Igazad van... tudom, hogy nem volt az enyém, és joga van másokkal lenni... csak fáj, hogy így ért véget... de legalább így nem töröm magam érte... már csak a lány kéne, hogy békén hagyjon... szerencsére a barátnőim mellettem vannak. Az csak pletyka, hogy lefeküdtek, nem tuti.. Amúgy ő október közepén jött a suliba. Ha összejönnek akkor legyenek boldogok, majd találok olyat, aki nem dől be egy jó s.ggnek..

2016. jan. 29. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Persze ez az oldal ahol hangoztatják az emberi jogokat, törvényeket, amik mit sem érnek ilyen helyzetben.

Azzal vigasztalják magukat, hogy majd valami felső erő megsegíti őket. Nekik csak tovább kell járniuk azt az erkölcsös kis utat amin elindultak, ők jó emberek. Ezt mondogatják maguknak, különben felszabadulna belőlük ez a rengeteg gyűlölet és nem tudnák hogyan kezeljék.

Valami nagyon csúnya dolgot érdemel ez a lány. Nem egy "csínytevést", hanem valami rendesen kitervelt fájdalommal járó büntetést.

Ezt mindenkivel ellehetne játszani. Veszel egy játékot egy kisgyereknek, egy gazdag ember vesz 2-szer jobbat, nagy távot lefutsz hobbiból, egy ugyanezt versenyszerűen űző lefut 2-szer nagyobbat, sütsz valamit jókedvedből és megint csak lemos a pályáról egy szakács.

Igazságtalan a világ. USA-ba egy ronda átlagosan vagy azalatt élő is elvesz egy gyönyörű mexikói lányt, mert a lány oda vágyik. Vagy idejön szigetre valami holland csávó aztán minden csaj a lába előtt hever (jaj persze nem minden de a jól kinézők 70%-a). Mit érezhetett az a pasi aki mondjuk Zimány Lindával járt aztán jött ez a Kedves. Meg mikor az a gyerek terrorizálja az osztályt aki 2szer megbukott. Ez már nagyon nem esélyegyenlőség.

Nem, nem, nem! Meg kell védenünk magunkat. Azért tart itt a világ mert mindenkinek mindent szabad amíg nem törnek csontok vagy folyik vér. Illetve amíg nem rasszista megnyilvánulás, mert ugye egy kisebbségnek az a legnagyobb fájdalom.

Van aki lelkileg erős, mint ez a csaj, hogy képes így viselkedni veled. Ha te nem bírod felvenni vele a kesztyűt ezen a téren, kénytelen leszel fizikailag cselekedni.

2016. jan. 29. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

#5: " Ha összejönnek akkor legyenek boldogok, majd találok olyat, aki nem dől be egy jó s.ggnek.."

Ennyi!:) Tetszik a hozzáállásod!

2016. jan. 29. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
#6! Ez a hozzáállás egy sértődött kisfiúé. Ha mindenki így állna a dolgokhoz akkor háború lenne. Egyrészt a fizikai "problémakezelés" nem fog megoldani semmit, max annyit hogy az eddigi barátait is elveszti mert az erőszakos embereket nem szeretik a többiek. Meg kell tanulnia felülemelkedni a gyerekes balhézáson. A kérdező a legutóbbi hozzászólásából leszűrve egész jó úton halad ahhoz hogy felülemelkedjen és érett, intelligens férfiként viselkedjen
2016. jan. 29. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:
*felnőttként
2016. jan. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!