Miért ilyen igénytelenek?
Divatos szóhasználattal: mert prolik. És rengeteg ilyen van. Nagyon nem szeretem ezt a fajta embertípust. A saját sorsukért nem tettek, másokat pedig utálnak, mert ők igen, és látszata is van.
Én és a párom a nulláról kezdtük, szó szerint a nulláról. A szülei meghaltak, amikor ő 20 éves volt. Egy lepukkant, mondhatni lakhatatlan családi házat hagytak rá, semmi mást. Egy 28 éves autóval jártunk, szoba-konyha-kis fürdő típusú házban laktunk. Olcsó kajákat ettünk, és volt hogy télen nem volt a házban 15 foknál több. Megelégedhettünk volna ezzel, és a gyári melóval, miközben mindent, és mindenkit szidunk magunk körül. De inkább kockáztattunk a kis megtakarításunkat (20 évesen tényleg kicsi) felhasználva. Rengeteg melóval, sokszor 4 órás alvásokkal 10 év alatt elértük az a szintet, hogy a felújított 120 m2-es házban élünk, és lett egy jól menő kis vállalkozásunk. Nem mondom, hogy gazdagok vagyunk, de jól mennek a dolgaink, és ami kell, az megvan. Mégis rengetegszer halljuk vissza, hogy a hátunk mögött megszólnak, hogy ezeknek is miből telik erre, meg arra? A dolgok mögötti munkát valahogy senki sem irigyli, csak a végeredményt. Érdekes, nem?
Sajnos ezekből az emberekből van több. Mindenkit hibáztatnak, a mindenkori kormányt, a szomszédot, akinek jobban megy, az időjárást, a Duna áradását, mindent, kivéve saját magukat. Egész egyszerűen azért, mert könnyebb. Kerüld el az ilyen embereket jó messzire.
Bátyám nem iszik,sosem ivott alkoholt akkor ő nem férfi?!
Nem ilyenen mérik h ki férfi ki nem. Sőt nem 1 olyan ismerösöm,barátom van akik nem isznak alkoholt,sőt sosem ittak. Én sem ittam sosem alkoholt,és cseppet sem hiánzik az életemből.
Igen ezt észrevettem,hogy sokan nem tudják elengedni ha valaki beszól nekik. Nem tudom,engem sosem érdekelt más ki mit gondol szól be nekem.Érdektelen emberek beszólásaira véleményre sosem attam,és ezek után sem fogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!