Miért ilyen igénytelenek?
8 általánossal mit vársz tőlük?
Reklám:
Egy közös van benned és bennük. Nekik is egy szavazatuk van és el fognak menni szavazni. És szívesen döntenek a te sorsodról is, ha te magad nem vagy hajlandó.
Mi közöd van ahhoz h ki milyen. Ők ilyenek, mit foglalkozol másokkal?!
Foglalkozz a saját életeddel ne máséval
5: Mert folyton beszólnak neki!
1: Stimmel.
Én is pont erre gondoltam, hogy már legalább harmadszor olvasom ezt a nyekergést. Nincs más témád? Egyáltalán mi a tökért kell ilyen prolikkal foglalkoznod? Én az ilyet emberszámba se veszem, nem hogy foglalkozzak velük, ezen pattogjak hónapokig, meg kérdéseket írjak ki róluk.
Mondjuk nekem eleve nincsenek ilyen ismerőseim, de ha lennének, leépíteném őket. Te miért nem teszed ezt?
Nem kell foglalkozni olyannal aki beszól. Csak egyesek nem tudják elengedni a beszólásokat.
8: Nem olyan könnyű az! A legtöbb embert arra nevelik otthon hogy feleljen meg másoknak. Ezért ha valaki beszól, az ember azt gondolja, tényleg valamit rosszul csinál.
Az én felmenőim még idős korukban is így vélekedtek, és arról is meg voltak szentül győződve, hogy ha valaki nekem szól be, az az én hibám. És engem próbáltak változtatgatni, hogy az emberek ne szóljanak be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!